Auto

kupi pilu

Banner 300

Najbolji oglas? Kaže za svoj auto “Nakaradni pokušaj tjuninga zbog viška vremena, piva Lovembraung i rakije”

Piše , Objavljeno

Ne znamo što, ne znamo kako, ali na redditu smo naletjeli na oglas s Indexa u kojem se prodaje Opel Astra iz 2001. godine. Spimpana, kak se veli.

Automobil je prešao 147 tisuća kilometara, a prodaje se za 50 tisuća kuna. Nikada ne bismo ni trznuli na ovaj automobil, ali oglas pod naslovom “DAJ ČITAJ OGLAS MOLIM TE” nas je zaintrigirao pa smo pročitali oglas kad nas je tako lijepo zamolio.

Oglas kopipejstamo u cijelosti jer zaslužujete vidjeti kako se gospodin iskreno potrudio.

“PRODAJEM KR TJUNING ASTRU G 2.0 TURBACU

Oglas kreiran samo za pametnjakovice koji vole bit pametni i poseru svaki oglas.

Oni koji kupuju traktor verziju golfa 6 ili 7 za 50000 kn nek lagano odjebuodsmogoglasa

U ovaj ato zg tabilica kr tjuninga ulozeno je puno vremena uzalud zato i tak zgleda.

Nazalost nisam imel pametnijeg posla nek ovak neukusno i seljacki sredet svoja kola naime visak vremena i dosada pomjesana svaki dan sa 2x 2l behlje lovembraung ili ozujskog piva nekad rakije i vina donjelo je rezulat ovom nakaradnom pokusaju tjuninga

Naravno decec sam ze jebenogsela pod utjecajem jebenogalkohola i losih ideja i na kraju ispade ovo govnood od jebenogata

Ovim putem se nadam da ima tamo izmedu vas sviju ima jos koja neukusna seljacina koja bi se mogla mozda zaljubit o ovu hrpetninu mojih govan.

Zato sam sad posto sam konacno trijezan procitao vase sve pametne komentre po facebuku i tamo di sam postavio neke oglase odlucio korigirat cijenu jer sam skuzil da ovu hrpu govana necu prodat vama petnjavovicam jer ste vi valjda na drugim nekim drugama a ne na kojim sam ja.
Posto znam da taj koji ce kupit ovaj kr tjuning bit u brankotu zbog alkohola da dojde pogledat ovu seljaciju bi sam primoran spustit cijenu sa 68000 na 50000 tisuca kunica tako da majstoru nece zamjerit susedikad ovu seljaciju dopelja doma jer bu imal dobru ispriku BILA JE POVOLJNA PA SE NALJEAL PRIJE NEK JU JE SEL KUPIT.

NARAVNO pravom kupcu kad bu ovo citla mogu kupit koju pivu ili liter 2 vina ke bumo spili dok bu ju dosel pogledat da lakse ne vidi ono kaj jezjebanose doksam ja to ko pejcek pijan delal.

Za pravog kupca posjeduje i orginalne dokaze to mislim na SLIKE KOJIH IMA PUNO kaj se i u kakvom stanju delato na atu tak da nako ke pogleda oko 1000 slik nebi trebal zamerit ke ubiti tak i zgleda.

Pusek mojem kupcu koji se ili trijezni ili naljeva negde tam vani sa porukom. P.s cekam te ribek moj da mi vise otpeljas to smrdljivo govno z dvorihca van ke nebu vec tu prime smrdelo nek pritebi.

A i na kraju pozdravljam i Vas sve skupa te malo obratite paznju na sebe koliko ste nesposobni trezni nist napravi a kamo da tak pijani neke napravite.”

Ako ti se slučajno sviđa što čuješ, baci oko na oriđiđi oglas i kupi pilu.

Izvor naslovne fotografije: Index Oglasi

TAGOVIoglasi