Auto

Zanimljivo

PrethodnoSljedeće

Nevera vs Bugatti vs Tesla: američki youtuberi pokušali pokazati koji je auto bolji

Izvor: Shutterstock/Leonard Zhukovsky/Jarlat Maletych/Jvelalo

Na YouTube kanalu „The Triple F Collection“, nedavno je objavljen video u kojemu su ovi youtuberi usporedili tri poznate marke luksuznih automobila.

Osnivač kanala, David Frecka, osim što je ljubitelj i kolekcionar luksuznih automobila, često ih testira i uspoređuje u ovakvim utrkama, uz pomoć svojih sinova Jordana i Jasona, prenosi thesupercarblog.com.

Nakon što su, prije nekoliko mjeseci, oduševili svoje obožavatelje i pratitelje objavom videa u kojemu im Mate Rimac osobno dostavlja primjerak Nevere, u novom videu su testirali sposobnosti tri modela luksuznih auta: Rimac Nevera, Bugatti Chiron Super Sport i Tesla Model S Plaid.

Utrka se odvila na pripremljenom dijelu ceste u Ohiju, a unatoč lošem startu, Rimac Nevera uspjela je pobijediti Bugattija s W16 motorom. Automobil je postigao vrijeme od  nevjerojatnih 8,72 sekunde, dok je Bugatti zabilježio 9,39 sekundi, a Tesla 9,5 sekundi.

TAGOVIBugatti Chiron Super Sport Mate Rimac Nevera vs. Bugatti vs. Tesla rimac nevera Tesla Model S Plaid The Triple F Collection utrka luksuznih automobila youtube