Auto

luksuzno ludilo

Aside Banners

Ovaj apsurdno skupi kamper na dva kata ima i – lift!

Piše , Objavljeno

Izvor: Saic Maxus

Kamperi su krasna vozila koja na nekoliko dana, možda čak i tjedana mogu zamijeniti nekretnine. Nismo iz Njemačke da znamo sve blagodati kampiranja u kamperu, ali možemo zamišljati. I onda skrolanjem naletiš na kamper na dva kata koji ima i lift i sve što si znao o kamperima ti se okrene naglavačke.

Kineski proizvođač SAIC Maxus je proizveo ovaj Life Home V90 Villa Edition koji bez beda možemo usporediti s manjom jahtom. Prvi kat ima dnevnu sobu s kaučem, kuhinjom, barom i kupaonicom. Kao da to nije dovoljno, ima i drugi kat s još prostora. Nema čudnih ljestava, stepenica, užadi ili šipki za vatrogasce. Na drugi kat te katapultira dizalo za jednu osobu.

Prvi “kat”

Drugi kat je pop-up, što će reći da stakleni “zidovi” prostorije izlaze iz vrha kampera. Nećeš morati brinuti hoćeš li zapeti za neki most.

Kat drugi

Nema šanse da je ovaj kamper spreman za neki off-road, ali za putovanje autocestom do idućeg odredišta će sigurno odraditi posao korektno.

Startna cijena ovog kampera je nemalih 400 tisuća dolara. Još nije proizveden, imamo samo rendere na raspolaganju da vidite unutrašnjost, ali bismo voljeli ovo iskusiti jednom u životu.

Više možeš pronaći na New Atlasu, gdje smo i pronašli ovo čudo.

TAGOVIauto kamper luksuz skupe stvari