Auto

kakva ekskluziva!

Aside Banners

Ovaj Porsche kao da je ispao iz naših najluđih snova – ekskluzivna off-road verzija za gaženje po svemu

Piše , Objavljeno

Izvor: Marc Phillip Gemballa GMBH

Kao klinci smo voljeli automobile, favoriti su se mijenjali. Jedno vrijeme smo voljeli klasični Jeep Wrangler iz Tropske vrućine, serije s detektivom Nickom Slaughterom u tropskom raju. Onda Ferrarije zbog Magnuma i Poroka Miamija. Ali kada smo zavoljeli Porsche (ni više ni manje nego zbog Beverly Hillsa!), ljubav nije stala do danas.

Porsche 911 je jedan od najprepoznatljivijih jurilica na otvorenoj cesti i magnet za poglede na gradskim ulicama, ali sada smo saznali i nešto više o unikatnoj off-road verziji koja ispunjava sve snove ikad – a to je da možeš s 911 bilo kuda i uvijek.

Gemballa je poznato ime koje prilagođava i prerađuje tvorničke Porsche modele, imenovana prema Uweu Gemballi, Njemcu koji gradi 911 modele još od osamdesetih, ali sada njegov sin privlači pažnju svojim dizajnovima i preinakama.

Pazi što je tata Gemballa radio.

Sin Marc Phillip Gemballa sad preuzima uzde.

Njegova kompanija radi na projektu koji su nazvali Project Sandbox. Zašto? Jer se vole igrati baš kao djeca u pješčaniku, a i jedan pogled na automobil i bit će ti jasno da ovo gazi po asfaltu, pijesku, vrućem ugljenu, svemu…

Model je baziran na 911 Turbo S modelu. Proizvest će ih ukupno 40. Nova definicija ekskluzivnog, ha?

Gemballin mali se udružio i s RUF Automobile kompanijom koji će udahnuti život u ovaj prekrasan model svojim modificiranim motorom.

750+ konjskih snaga, čak stotinjak više od standardnog motora s 911 Turbo S-a. Stiže uskoro, otkrit će nam ovaj model ovog proljeća. Model ide u produkciju već ove godine.

Ne znamo cijenu, ali tvornički 911 Turbo S možeš kupiti za 1.2 milijuna kuna. Za ovo očekujemo bar duplu cijenu. Ipak je ekskluziva.

Saznaj više na službenoj stranici.

TAGOVIautomobili porsche sportski automobili