Auto

MELEM ZA OČI!

Aside Banners

U Hrvatsku stiže klub najekskluzivnijih automobila na svijetu: evo gdje ćete ih moći vidjeti!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Supercar Owners Circle poseban je klub najskupljih i najboljih automobila na svijetu, i sve to stiže u Hrvatsku u rujnu!

Carspotting Croatia prenosi nekoliko ludih i zanimljivih činjenica o ovom ekskluzivnom klubu, evo što kažu: „Članstvo u klubu stoji 3200 američkih dolara, no vaša kolekcija mora vrijediti barem sedam milijuna dolara, odnosno oko 45 milijuna kuna prema aktualnom tečaju, kako bi uopće ušli u razmatranje.

Ipak, prosječan član SOC-a broji 65 automobila u svojoj kolekciji, dok se prosječna vrijednost jednog primjerka procjenjuje na 1,2 milijuna američkih dolara.

Neke od njih moći ćete vidjeti već ovoga tjedna, kada članovi SOC-a i njihove egzotične jurilice stižu u Zagreb, nakon čega će se zaputiti prema Opatiji i Malom Lošinju.“

Gdje ćete ih moći vidjeti?

„Karavela starta 03.09.2021. pred Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu oko 15h nakon čega će se uputiti na pistu Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici.

Nastavak druženja zakazan je već idućeg dana, 04.09.2021. u Opatiji nakog čega se karavela seli na Mali Lošinj trajektom koji će biti rezerviran isključivo za sudionike događaja.

Neki od potvrđenih sudionika su: Bugatti Divo i Chiron Pur Sport, Pagani Huayra R i Imola, McLaren P1, Lexus LFA Nürburgring Edition, Koenigsegg CCR i Regera, Ferrari LaFerrari i F40 i drugi.“ – kažu iz Carspotting Croatia.

Pogledajte kakvi vas automobili očekuju u Lijepoj našoj!

Supercar Owners Circle/Facebook screenshot
Galerija

Izvor: Supercar Owners Circle/Facebook screenshot

U Hrvatsku stiže klub najekskluzivnijih automobila na svijetu: evo gdje ćete ih moći vidjeti!