Auto

peču oči

Aside Banners

Unutrašnjost ovog rijetkog vintage Porschea je opasna za tvoj vid

Piše , Objavljeno

Izvor: Pfaff Reserve

Porsche oduvijek svojim mušterijama nudi mogućnost prilagodbe dizajna svojim potrebama, a jedan gospodin je to i odlučio iskoristiti do maksimuma na legendarnom Porscheu 993 Turbo S iz 1998. godine. Taj gospodin je i šesti premijer Kuvajta Sheikh Nasser Al-Mohammed Al-Sabah. Izvana automobil izgleda uistinu predivno – ova “vanilija žuta” mu savršeno pristaje, ali čim otvoriš vrata…

Dočekat će te narančasta boja s još malo narančaste, a ako to nije dosta – još malo narančaste je tu za svaki slučaj. Wow! Ne znamo kako se drukčije izraziti. Nekom je predivna orindž, nekom je krindž.

Automobil je restauriran između 2010. i 2014. godine u Porsche Classicu u Njemačkoj, a cijena restauracije je iznosila 446 tisuća eura.

Pffaf Reserve iz Toronta prodaje ovaj automobil.

Porsche 993 12
Galerija

993 Turbo S je posljednji 911 Turbo koji se hladio zrakom, do stotke ubrzava za 3.7 sekundi, a najviša moguća brzina mu je 296.6 kilometara na sat. Auto je prešao svega 135 tisuća kilometara – što je sasvim pristojno za automobil iz 1998. godine. K tome – od završetka restauracije u 2014. je auto prešao tek nešto više od 100 kilometara. Tužno da se ovakvi auti ne voze.

Cijena mu je oko 700 tisuća američkih dolara. Hoće li naći kupca usprkos boji unutrašnjosti koja itekako umara oči? Uopće ne sumnjamo.

https://www.dmarge.com/2022/01/weird-porsche-993-worst-interior-kuwait.html

Unutrašnjost ovog rijetkog vintage Porschea je opasna za tvoj vid