Auto

Rimac ljudino

Banner 300

Upecao Ante Matu i provozali se u Concept Oneu – Rimac car

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Pecanje sa Antom/YouTube

Svi imamo onaj jedan trenutak iz djetinjstva koji ćemo pamtiti kao tadašnje ostvarenje snova. Bilo da je to autogram Kukoča, fotografija s Tošom ili smo se malo dodavali s Modrićem (mi ništa od toga nismo postigli). Taj nam trenutak znači jako puno i itekako ga pamtimo, pogotovo ako smo ga fotkom ili snimkom zabilježili za vječnost.

Mate Rimac je nedavno objavio status na Facebooku u kojemu piše kako je ove godine morao zatvoriti mogućnost slobodnog posjeta tvrtke Rimac Automobili. To znači da i  klinci koji su znali dnevno dolaziti i gledati kako se stvara jedan od najboljih svjetskih automobilskih proizvoda više to ne mogu.

U tom statusu je podijelio YouTube video mladog Ante koji je objavio svoju 10-minutnu vožnju s Rimčevom Concept jedinicom. Snimka je objavljena još prošle godine.

Video je očito izrađen od strane mladog Matinog sugovornika. Vizuali ne lažu kao i ostatak sadržaja na njegovom kanalu koji se zove “Pecanje sa Antom”.

No, Rimac nam je prešutio jednu bitnu stvar koju nam je Ante rekao u svom posljednjem videu gdje nam se svima obraća na osnovu toga, što je, kako sam kaže, postao poznat.

Navedeni video je moguće gledati samo na YouTubeu zbog dobnog ograničenja. Link možete pronaći ovdje.

Također, Ante spominje kako to nije sve te on ima već nekakve dogovore s Matom, ali kao pravi poslovni čovjek je zadržao sve informacije za sebe te dodaje kako ćemo sve vidjeti kada bude vrijeme.

Bitnija informacija koju Ante s nama dijeli je ta što je vožnja s Matom svojevrsna zahvala jer je Ante snimio spot i pjesmu za Matu Rimca. Dap, Ante osim što je povremeni vloger, je uz to i reper. U njegovoj pjesmi možete saznati sve o Rimčevom životu – spavaš li mirno Jay-Z!?

Dugo nismo vidjeli nešto simpatičnije, a trebali biste i vi.

Svakako pogledajte i glavni video, a to je njihova vožnja.

Rimac je baš car ako nas pitate. Ovo je stvarno jedna vrlo lijepa gesta od njega. Svjestan je on što on time zapravo radi, a i mi smo.

Znatiželjni Ante postavlja super pitanja te pokazuje kako je istražio već puno toga putem YouTubea, a Mate mu iskreno i dobronamjerno odgovara. Zgodan razgovor između dva prijatelja.

Jedan od njih je užasno uzbuđen u vezi svega ovoga i to itekako čujete. (Pogodite tko.)

Svakako, obojici želimo uspjeha u svim njihovim solo i timskim suradnjama koje su najavljene.

TAGOVIconcept one Mate Rimac