Auto & Tech

Aside Banners

B&O ogromni plazma televizor

Pa kad me netko ponovno pita: 'što je bolje, plazma ili LCD?', evo što ću mu reći:

Piše , Objavljeno

Pa kad me netko ponovno pita:’što je bolje, plazma ili LCD?’, evo što ću mu reći:

Bang & Olufsen 4-103 BeoVision

Bang & Olufsen 4-103 BeoVision

Reći ću mu:”Buraz, pogle ovo čudo od 103 inča, iliti po naški, dva ipo metra što mi visi na zidu, pa mi ti reci što je bolje!” Oke, lažem ko pas, ali volio bih biti u prilici to reći. Isto tako, volio bih imati 100 tisuća ojra viška, koliko valja izdvojiti za ovo čudo (pod uvjetom da su sve ostale stavke s popisa riješene).

Uglavnom, Bang & Olufsenov 4-103 plazma televizor košta puno, jer sve što ima velika slova B, & i O toliko koštaju. Doduše, to nije jedini razlog.

Kada ga upalite, ovaj televizor se ponaša poput nekog transformersa:podiže se na razinu očiju, zvučnici se izvlače ispod okvira, sve svijetli i trepće. Osim toga, ovaj se televizor automatski kalibrira svakih 120 sati.

Televizor, zajedno s zvučnicima i motoriziranim postoljem, teži oko 500 kila, ima rezoluciju slike od 1920×1080 piksela, kontrast, osvjetljenje i boje automatski se podešavaju prema uvjetima u prostoriji…

Nema što nema, a i košta… šteta što ga nemoš’ postaviti na kotače i provozati po kvartu, jer tada bi se i u Hrvata za njega sigurno našlo kupaca.

TAGOVIbang & olufsen plazma skupo televizor

Komentiraj