Auto & Tech

Aside Banners

Besmisleno dobri gadgeti

Prave gadgete potražite na Stvari.net, a Idesh! Magazin opskrbit će vas gomilom besmisleno dobrih gadgeta za zabavu cijele obitelji.

Piše , Objavljeno

Prave gadgete potražite na Stvari.net, a Idesh! Magazin opskrbit će vas gomilom besmisleno dobrih gadgeta za zabavu cijele obitelji.

Zidni dispenzer žvaka

Priznajte, ovo ste oduvijek željeli. Okruglih žvakica do mile volje iz praktičnog i nimalo lijepog zidnog dispenzera, poput onih iz supermarketa, ali samo vaš!
Doduše, morat ćete se sami pobrinuti za punjenje, ali to je mala cijena za ovakvu raskoš. Zbog njegove izrazite estetske vrijednosti, predlažemo vam da ga postavite nasuprot regalu sa porculanskim servisom, negdje između sata kukavice i prepariranog fazana.
Nabavite ovdje >>

Utrka bakica

Policija vam je zabranila organiziranje utrka bakica i dedeka iz lokalnog doma za starije osobe? No frkz! Ova stvarčica je skoro ko’ prava.

I ove bakice na navijanje (kao što možete i sami zaključiti iz priloženog video materijala) jednako su senilne, smotane i natjecateljski raspoložene poput pravih. Jedino, kod ovih izostaje element redovite mirovine.
Nabavite ovdje >>

Multimedijalni fridž

Brijete li da je vaš frižider dosadan? Od vizualnih podražaja tu je tek lampica koja često ne radi? Od njegova otužnog zujanja i kapkanja boli vas glava? Muka vam je od same pomisli na njegovu depresivnu facu?
Evo rješenja! Frižider uz koji će svaki trenutak biti izrazito zabavan!

Pazi ‘vamo:Whirlpool centralpark Connection ima:digitani foto okvir u kojeg fino utaknete neku memorijsku karticu i fino gledate fotke hrane kada je njegova unutrašnjost već prazna; iPod docking sustav u kojeg ukupčate svojega ajPoda i đuskate; Clio Vu tablet kompić s WiFi vezom – zašto ne, bacite si neku igru s ekipom dok slažete sendvič; Family Calendar & List Maker te Message Center u kojem možete čuvati važne dokumente poput špeceraj liste i sličnih…
Nabavite ovdje i povećajte si šanse da do četrespete izgledate poput omanjeg kita >>

iGuz

Ne možemo se odlučiti je li ovo fejk. Iako bi nama više odgovarao neki WC-PC, i ovo može proći. Dakle, Nosač za guz pejper koji ujedno ima i nezamjenjivu funkciju iPod dockera.
Rješava veći broj groznih situacija:
Situacija A – baterija na ajPodu traje tek kojih četiri sata, što nikako nije dovoljno za pošteno pražnjenje crijeva? Nema frke, ovaj doker održavat će njegovu bateriju puno za ničim ograničeno glazbeno sranje:
Situacija B – zatvor je gadna stvar, suhe šljive ne pomažu? Sigurni smo da će kompilacija najvećih hitova Mladena Burnaća riješiti problem. Eto!
Nabavite ovdje >>

Pi-Piterije

Ipak, ako ne spadate u imućnu klasu, pa si ne možete dozvoliti nabavku ajPoda i skupog WC dokera, evo nešto za vaš Walkman iz ’83. što će biti jednako funkcionalno u sličnim situacijama.
Baterije koje se pune – urinom! Vjerujemo da su pojašnjenja suvišna.
Nabavite ovdje >>

TAGOVIbaterije frižider gadgeti glupo iPod

Komentiraj