Auto & Tech

Aside Banners

Brutalan Jest Ski

Idesh! vam predstavlja trenutno najsnažniji, serijski Jet Ski na svijetu. Ovo čudovište ne jamči vam samo puno zabave već i brutalne performanse.

Piše , Objavljeno

Ovaj tsunami skuter proizvod je Kawasakija, a model je nazvan Ultra 250X. Sigurno već pomišljate kako ova brojka u imenu označava broj konja ali vam se to čini nekako previše za jedan Jet Ski. Vjerovali ili ne ali krenuli ste u dobrom smjeru. Da, to je stvarno zbroj konjske snage!

Za jedan Jet Ski nevjerojatna cifra, izvučena je iz motora obujma 1500 kubika koji snagu od 250 konja proizvodi uz mehaničku pomoć kompresora iliti po svjetski “superchargera”. Motor svoje porijeklo vuče iz Kawasakijevih motocikala, a zahvaljujući njemu Ultra 250X može potegnuti preko 100 km/h što se možda i ne čini puno ali vjerujte, u ovome svijetu to je odlično. Osim velike maksimalne brzine njegova ubrzanja su također među brutalnijima.

Profići koji su ga uspjeli ukrotiti ističu njegovo vrhunsko ležanje i fenomenalnu upravljivost što je korisno imati kada vozite ovakvo stvorenje. Cijena od 11.500 dolara sigurno je visoka ali istovremeno i svega par tisuća viša od pitomije verzije koja ima čak 90 konja manje.

TAGOVIjet ski kawasaki plovilo

Komentiraj