Auto & Tech

Aside Banners

Casio Exilim EX-FH20 na poklon!

Uh, što vam spremamooo: Casiovu mrcinu u jedinstvenoj nagradnjači kakovu smo valjda smo mi mogli smisliti.

Piše , Objavljeno

Tijekom ovog tjedna, što će reći, čim stignemo sve popikati, poštelati i zašarafiti, na ovom ultramegapopularnom sajtu za pametnu omladinu kreće žestoka nagradnjača u kojoj je ekipa morati pokazati znanje, vještinu, kreativnost i još pokoju manu, ne bi li ubola Casio Exilim EX-FH20 digitalni fotić, koji je lijep, snažan i vrijedan, a kojega će pokloniti najbolji domaći suplajer raznorazne elektronike i gadget robe – Chipoteka.

Par riječi o fotiću s bratskog sajta Stvari.net, a za nagradnjaču se strpite par dana:

Casio Exilim EX-FH20

Casio Exilim EX-FH20

Casio Exilim EX-FH20 nudi burst način snimanja uz brzo okidanje do 40 sličica u sekundi uz rezoluciju od 7,1MP, te snimanje slow-motion filmova pri brzini od tisuću sličica u sekundi.
EX-FH20 ima senzor od 9,1 efektivnih megapiksela (od 10,29 MP ukupno), leću s 20-ostrukim uvećanjem (26 – 520mm), smješten je u kompaktnom kućištu, čak 30 posto manjem nego li je ono njegova prethodnika, modela EX-F1, težine 483 grama, za što je itekako zaslužna činjenica da objektiv ima 14 leća poredanih u 11 grupa. Ugrađena bljeskalica u burst načinu bljesnut će pet puta zaredom.
Sposoban je snimati HD filmove rezolucije 1280 x 720 pri brzini od 30 sličica u sekundi, a u High-Speed načinu snimanja, EX-FH20 filmove snima pri brzinama od 30 do 1000 sličica u sekundi, uz odličnu kvalitetu snimke koju omogućavaju stabilizacija slike (High Speed Anti-Shake tehnologija) i High Speed Night Scene tehnologija koja se brine za brzo snimanje u lošijim svjetlosnim uvjetima.
EX-FH20 ima 31,9MB intrne memorije, što jest zanemarivo, ali ona je lako proširiva putem SD, SDHC, MMC ili MMC plus memorijskih kartica. Ugodan rad i pregled kadra omogućava 3 inča dijagonale širok pozadinski LDC zaslon rezolucije 960×240 piksela.

TAGOVIcasio chipoteka digitalni fotoaparat ex-fh20 exilim fotoaparati fotonatječaj

Komentiraj