Auto & Tech

Aside Banners

Mobitel za 23 tisuće kuna!?

Evo još jedne "must have" stvarčice za sve žrtve mode s previše novaca. Mobitel koji košta kao poštena dva kvadrata stana u Zagrebu.

Piše , Objavljeno

Chriatian Dior mobitel

Chriatian Dior mobitel

Nakon što su kolege dizajneri izbacili svoje telefone, u tom se poslu odlučila okušati i modna kuća Christian Dior. Za razliku od drugih modnih kuća, Dior ne puca na one koji za dizajnersku obleku dižu kredite, pa će se cijena njihova telefona kretat će se od 3,5 do pet tisuća dolara, a i više, ovisno o modelu i prohtjevima kupca. A kupce, kažu, traže među vrlo imućnim kupcima (ofkors) i to na području Rusije, odnosno Kine.

Telefonček inače proizvodi mali francuski proizvođač, ModeLabs, a tehničke karakteristike još nisu poznate. Znamo tek da u paketu stiže i mini verzija istog telefona, “My Dior” kako su ga nazvali. Pitate se, čemu dva telefona u jednom?
Navodno zato da gospođe u bundama, kojima je i namijenjen, s ovim manjim mogu primati pozive i razgovarati, dok će drugi koristiti za “kompliciranije” stvari. To će, navodno, smanjiti količinu paničnog prekopavanja torbica u trenutku zvonjave telefona, jer će gospođe mališana moći okačiti na torbicu ili na neko drugo mjesto. Ajd, nek im bude.

Dior i kompanjoni nadaju se da će u ovoj godini prodati oko 10 tisuća komada, a dugoročno namjeravaju obrtati 200 milijuna eura godišnje na ovom čudu.

TAGOVIdior luksuz mobitel skupo

Komentiraj