Auto & Tech

Aside Banners

Cirbin V13R – Trokotačni roadster

Trokotačni roadster s genima Harleyja Davidsona i Porschea. To nikako ne može biti loša komba.

Piše , Objavljeno

Cirbin v13r

Cirbin v13r

Kako kažu i sami tvorci ovog čuda, ovo je zapravo moderni HotRod na tri kotača, a njegov dizajn to svakako i podržava. Cirbin V13R izrađen je od fiberglasa dok je konstrukcija čelična kako bi ponudila visok stupanj sigurnosti. V13R može komotno smjestiti dvoje putnika te im ponuditi i nešto prtljažnog prostora koji se nalazi sprijeda. Bajkeri na putovanja ionako ne nose suvišne stvari poput sapuna i šampona tako da će mjesta za pivu i kobasice biti sasvim dovoljno. Bar za po putu.

što se tiče gore spomenutih gena, Cirbin V13R pokreće pouzdani V-Twin motor iz Harley Davidsona kojeg je za njih razvio Porsche. Motor ima 1250 kubika, a u štali skriva rasnih i sasvim solidnih 125 lipicanera.
Mogućnosti personalizacije ovog trokotačnog HotRoda su šarolike. Osim što se nudi u tri oku dopadljive boje, Inferno crvenoj, Brilliant crnoj i srebrnoj, i ljubitelji kroma doći će na svoje. Oni koji pak vole vući više prtljage mogu naručiti dodatne bočne kofere koji se mogu skockati tako da pašu uz vaš bajk, a ovisno o tome želite li se ganajati ili samo laganini kruzati i ovjes je moguće prilagoditi trenutnom raspoloženju.

Cirbin V13R predstavljen je prošle godine, a s obzirom na zainteresiranost i broj vilica koje je odvalio, njegova proizvodnja trebala bi početi uskoro. Početna cijena ove moderne gooba-cool verzije legendarnih HotRodova kretati će se od nekih četrdeset tisuća baksa, pa nadalje.

TAGOVIcirbin harley davidson hot rod porsche roadster v13r

Komentiraj