Auto & Tech

Aside Banners

CK One – Limited Edition

Iako inače Idesh! nije stranica na kojoj ćete pročitati sve o svojem omiljenom parfemu ili parfemima uopće, ovog smo se puta odlučili napraviti malu iznimku.

Piše , Objavljeno

CK One

CK One

Specijalno izdanje jednog od najvećih parfemskih klasika Calvina Kleina ovaj put dolazi sa zvučnikom! I naravno da ćete se zapitati zašto bi dovraga bilo koji parfem dolazio sa zvučnikom, ali mi (a očito i sam proizvođač) kažemo “zašto ne, jer vidjeli smo i gluplje stvari”. Kultni parfem koji se već punih 15 godina održava na “sceni” svih je ovih godina ujedinjavao spolove, rase i generacije specifičnim i suptilnim unisex mirisom, a od ove godine njihova je ideja ujediniti sve te ljude kroz miris i glazbu.

CK One

CK One

CK One

CK “We are One” dolazi u dva izdanja, prvi je klasični parfem, a u drugom, ograničenom izdanju dobivate i mali CK zvučnik koji možete spojiti na svoj mp3 plejer i slušati mjuz do mile volje. Strane cijene daleko su povoljnije od domaćih pa će vas klasično izdanje koštati stotinjak kuna dok varijanta sa zvučnikom košta 250 kuna.

Bit ćemo iskreni, sam nam je koncept sulud, pogotovo u vremenu kada je audio oprema na tako visokom nivou, ali razumijemo i da primarna namjena ovog proizvoda nije lud audio sistem koji će vam razvaljivati stan odličnim zvukom već prvenstveno vrijednost koju će prepoznati prvenstveno strastveni kolekcionari. Mi ostali tretirat ćemo parfem sa dodatnim zvučnikom ili kao solidnu ideju ili kao pizdariju na koju ne treba obraćati pažnju.

CK One sajt >>
Za sve one zainteresirane za Internet kupnju >>

TAGOVIcalvin klein kozmetika one parfem zvučnik

Komentiraj