Auto & Tech

Vaša veza više neće biti ista

Aside Banners

Couple – superkul aplikacija za zaljubljene

Brojnim su nas istraživanjima uvjerili da su društvene mreže štetne za naše ljubavne živote. Izazivaju ljubomoru, posesivnost, blagu psihopatiju i rasprave o uzvišenim stvarima poput “Tko ti je sad taj?” i “Jel’ joj moraš baš sve lajkat?”.

Piše , Objavljeno

couple1

Ipak, u zadnje se vrijeme popularizirala još jedna vrsta društvenih aplikacija – onih koje se specijaliziraju za parove. Ovdje ne postoje liste prijatelja i neprijatelja, bivši, bivše, naporni stalkeri. Postojite samo vas dvoje. Jedna od trenutno najpopularnijih takvih aplikacija zove se Couple, a dostupna je za Android i iOS, uz mogućnost pristupa i putem preglednika na računalu.

Što Couple može?

Tijekom registracije koja traje svega minutu odmah možete poslati poziv svojoj boljoj polovici. Kada ga on ili ona prihvate, aplikacija je spremna za korištenje. Za početak, Couple sadrži chat servis s opcijama umetanja svega i svačega – od raznoraznih smajlija i stickera pa sve do vaše trenutne GPS lokacije samo jednim dodirom ekrana. Osim chata moguće je, naravno, i slati slike. One se, osim u chat prozor, spremaju i u posebnu kategoriju nazvanu “Moments”, svojevrsnu galeriju slika.

Autori aplikacije posebno su ponosni na opciju ThumbKiss za koju kažu da je idealna za parove koji ne uspijevaju provoditi puno vremena zajedno. ThumbKiss je zapravo posebni prazni ekran na koji stavite svoj prst čiju lokaciju na ekranu Couple prenosi vašem partneru ili partnerici. Oni potom mogu staviti svoj prst na vaš, na što će mobitel zavibrirati, a ekran pocrveniti. Ako vam se čini da je ovo najljigavija stvar ikada, niste u krivu. Ali je istovremeno i super! Nismo isprobavali (još), ali vjerojatno nije ograničeno samo na prste.

couple 2

Couple uz simpatičnost donosi i praktičnost – moguće je stvarati zajedničke To Do liste, kao i dodavati stvari u integrirani kalendar tako da je planiranje zajedničkih aktivnosti puno lakše i jednostavnije. Naravno, ako vam je srodna duša opsjednuta listama, pripremite se za mnooogo notifikacija. I onda još poneku. I na liste listi koje tek treba sastaviti.

Presuda

Parovima preporučamo da definitivno isprobaju Couple. Nije savršen i ima povremenu mušicu, ali donosi neku svježinu i zabavu u periode gdje ste osuđeni na dopisivanje i ne možete se vidjeti. Također, Couple možemo najtoplije preporučiti i najboljim prijateljima koji ne znaju gdje su granice, kao i posesivnim roditeljima.

TAGOVIandroid aplikacije couple iPhone Mobiteli parovi

Komentiraj