Auto & Tech

Aside Banners

Creative Zen V Plus

Ako tražite jeftin i kvalitetan MP3 player razumne cijene, Creative Zen V Plus je pravi izbor.

Piše , Objavljeno

Creative već neko vrijeme kotira prilično visoko u svijetu MP3 playera, neovisno o tome što se još uvijek nije pojavila dostojna alternativa iPod-u. No, uz relativno visoku cijenu potrošači vrlo često posežu za jeftinijim rješenjima koja ih često ostavljaju nezadovoljenima. Imamo osjećaj kako je upravo Creative Zen V Plus prava stvar za kupce nešto tanjih džepova.

Isprva, Zen V Plus ne fascinira svojim vizualnim identitetom jer pomalo podsjeća na Tamagochia, ali mnogo se toga skriva u ovoj maloj napravi prihvatljive cijene (kreće se oko 500 kuna naviše, ovisno o kapacitetu). Standardna memorija od 4GB (iako se možete odlučiti i za nešto skuplju varijantu od 16GB) sasvim je zadovoljavajuća ukoliko memoriju ne mislite nafilati kratkim porno materijalima koje ste namjeravali pogledati na njegovom 1,5 inčnom OLED zaslonu zadovoljavajuće kvalitete.

Tu je još i preglednik slika i FM radio. što se kvalitete zvuka tiče, Zen V Plus zadovoljit će i one najzahtjevnije (ukoliko, naravno, njegove deafult slušalice zamijenite nekim boljim). Valja posebno istaknuti odličnu bateriju koja “drži” preko 20 sati.

Njegovi nedostaci leže najvećim dijelom u prekrutom joysticku koji znatno otežava skrolanje kroz brojne menije. Ipak, u konačnici Creative Zen V Plus spada među najbolje što možemo pronaći na tržištu malih i jeftinih MP3 playera.

TAGOVICreative iPod mp3 Zen

Komentiraj