Auto & Tech

Aside Banners

Daljinski s dozom ženstvenosti

Priznajmo, daljinski upravljači �muški� su proizvodi, točnije, dizajnom namijenjeni muškarcima. Da to uvijek ne mora biti tako dokazuje Orbit Remote

Piše , Objavljeno

Koliko god se mi trudili biti otvoreni i nešovinistički raspoloženi, od činjenice da su daljinski upravljači namijenjeni muškarcima ne može se pobjeći. Što se njihova dizajna tiče uobičajeno je suhoparan čime su daljinci automatski svrstani u kategoriju ženama neprivlačnih gadgeta. Što se pak tehničkih mogućnosti tiče malo je žena; čast iznimkama; koje uopće znaju čemu svi oni raznobojni gumbići služe. (btw postoji i određeni broj homo sapiensa s trećom nogom među nogama koji nemaju pojma što bi s daljincem, no to je tema neke sasvim druge priče).

njezina vizija daljinskog upravljača

njezina vizija daljinskog upravljača

Kako bilo, dizajnerica (sasvim logično) Chloe Fung osmislila je daljinac koji će se sasvim sigurno svidjeti ženama – uobličen je u ženama prihvatljiv komad nakita – narukvicu.

Bez obzira na navedeno Orbit Remote svojim mogućnostima sasvim uspješno nosi se s bilo kojim �odraslim� daljincem. Ono loše po žene u cijeloj priči je činjenica da sve navedeno još uvijek živi isključivo u glavi spomenute dizajnerice koja niti sama pojma nema kada i da li će se Orbit Remote uopće komercijalno pojaviti na tržištu.

Dok se to ne dogodi ne preostaje nam ništa drugi doli nastaviti svoju dominaciju nad daljinskim upravljačima…

TAGOVIdaljinac

Komentiraj