Auto & Tech

Aside Banners

Deset ludih ljetnih gadgeta

Dakle, kratko i jasno. Što je apsolutno ludilo ovog ljeta i "must have" svakog iole cool geeka...

Piše , Objavljeno

Dakle, kratko i jasno. Što je apsolutno ludilo ovog ljeta i �must have� svakog iole cool geeka…

Pop Drive Bottle Opener

za pivopije sumnjive muškosti

za pivopije sumnjive muškosti

Na plaži ste, slušate svoj omiljeni mjuz jer ste prije podne flash drive napunili najvećim hitovima Marushe, DJ Boboa, Rednexa i LaBouchea. No, sav taj ludi dance vas tjera u znoj i žeđate za Karlovačkim. Karlovačko je tu, ali vi niste kao pravi majstori sa visokogradnje i ne možete zubima otvoriti bocu. Ne brigaj…

Pop Drive Bottle Opener će utažiti tvoj žeđ za dobrim euro-danceom, ali i tvoju žeđ za pivom sumnjive kvalitete.

Solar Beach Tote

Ponovno si na plaži. Baš si poželio nazvati frendove u Grešnicu, a kad ono… Baterija prazna!

privlači poglede i podsmjeh na plaži

privlači poglede i podsmjeh na plaži

Kako sada javiti prijateljima da su cijene nesnosne kao i vrućina, da te djevojka navlači da cijeli dan visiš s njenim frendicama i da madež na prsima mijenja oblik. Ne brigaj…

Solar Beach Tote opremljen je solarnim pločama koje se pune na suncu, a samim time pune i tvoj mobitel koji bez problema možeš priključiti na ovaj super guba torbak…

George Foreman Grill

zna stari george što valja!

zna stari george što valja!

Obukao su svoju najbolju potkošulju i grilaš u vikendici. Ekipa je luda i pijana. Nedostaje jedino neki dobar mjuz da te natjera da zaboraviš na činjenicu da ovog ljeta nemaš godišnji. George Foreman nije samo boksač već i stari lisac koji zna što je dobar roštilj.

Ovo čudo tehnike dolazi s pojačalom od 10 watta, zvučnicima i MP3 playerom. Neka narodna kobasica crvlji uz zvuke “Moj dida i ja” Marka Perkovića Thompsona.

Huaixing Air Kite

leti bez žice

leti bez žice

Dva tjedna si proveo igrajući World Of Warcraft. Vrijeme je da izađeš na sunce i daš svom “čovječja ribica” tijelu malo vitamina D. Hej, imamo pravu stvar za tebe!

Dok jadnici i Bugari uokolo letu nekim lejm zmajevima ti izdvoji stotinjak dolara i kupi ovaj na daljinsko upravljanje. Nije WoW, ali server je ionako pao…

Maverick Hero Hot Dog Cooker

što slatki vrući pesek

što slatki vrući pesek

Kako nahraniti gladna usta vaše djece, a da mališani u isto vrijeme budu zabavljeni. Drugim riječima, da ne glavinjaju gradom dok ste vi zaokupljeni kuhanjem. Ovaj pekač može podnijeti sedam hrenovaka koje su spremne za samo sedam minuta, a kada ovaj vrući pas završi s pečenjem, obavijestit će vas o obavljenom poslu glasnim lavežom. Djeca sita i sretna.

Wild Planet Aqua Light Mask

daje novi smisao noćnom ronjenju

daje novi smisao noćnom ronjenju

Ukoliko ste albino ovisan o ronjenju, vašim je mukama došao kraj. Od ovog trenutka možete roniti i noću zahvaljujući ovoj ludoj maski s ugrađenim svjetlima poradi olakšanog noćnog ronjenja.

Motorized Bumper Boat

sjedi i vozi!

sjedi i vozi!

Motorizirani luftić ono je što smo čekali. Nema više glupavog mlataranja rukama u nastojanju da se vratite na plažu. Sjednete, volan u ruke i zabava počinje.

Izdvojite 130 dolara i u rukama će te imati najbolji izum još od grilla sa MP3 playerom.

Pool Treadmill

uzvodno, brale

uzvodno, brale

Ne može se svaki dan u teretanu, a ionako imate bazen koji u današnje vrijeme ima svaka druga kuća ili malo bolji stan u Dugavama. Dakle, ova nevjerojatna naprava stvara umjetno strujanje vode i u hipu vas baca na brzace, a vas pretvara u čovjeka-pastrvu. Za samo četiri somova dolara možete ubiti dvije muhe jednim udarcem. Vježbati i izgledati kao apsolutni kreten.

PETCool Dog House Air Conditioner

kudrov je glavni džukac u kvartu

kudrov je glavni džukac u kvartu

Kudrov ne može izdržati sunce, a vi volite svog psa. Vrijeme je da dokažete svoju bezgraničnu ljubav i klimatizirate njegovu kućicu za samo 500 dolara. Drugo rješenje je da ugradite klimu i psa pozovete u dnevni boravak.

Outdoor Rechargeable Fan AM-FM

sve što vam treba

sve što vam treba

Sjedite na terasi, sunce prži, vi dobivate boju kao George Hamilton, ali… A to ste mogli do sada i shvatiti… Nešto nedostaje. Nedostaju vam nježni zvuci koji dopiru s Narodnog radija, a budući da nemate ventilator niti običan radio, mali AM/FM radio sa slušalicama ili produžni kabel… Ti kupi ovo čudo tehnike! Ventilator na baterije s ugrađenim radio uređajem… Wow!!! Što sve neće izmisliti…

TAGOVIgadgeti mobitel roštilj

Komentiraj