Auto & Tech

Aside Banners

Diže sise, ali ih i grije!

Svijet japanskih gadgeta svijet je čuđenja, šoka i nevjerice u kojem ćete se lako izgubiti. Evo primjera: punjenje za grudnjak koje diže grudi i grije ih.

Piše , Objavljeno

Iako sunce već pomalo grije, ne dajte se zavarati. Zima je još tu i, drage naše posjetiteljice, ako su vam drage vaše grudi (nama jesu), pobrinite se da im ne bude hladno, a i da istovremeno savršeno popunjavaju izdašno dekoltirani topić.

sisogrijač

sisogrijač

Sanko Reamono, u slobodnom prijevodu, “Sisogrijač” gadget je s višestrukim učinkom. Osim što grudima daje push-up učinak, pa i od ničeg bude nešto za pokazat, on se brine za “radnu” temperaturu vaših grudi. Zaboravite promrzle grudne pupoljke! Toplo je IN!

Apeliramo na vas da ozbiljno razmislite o korištenju ovog praktičnog dodatka vašim grudnjacima, ruke su nam se smrzle!
Uglavnom, stvar šljaka tako da se prikopča na računalo putem USB-a, te se turne u grudnjak, to je manje-više sve što smo shvatili, budući da na sajtu postoji samo japanska verzija opisnog teksta, a koristili smo Google Translate ne bi li ga preveli. Smatrali smo da vas ne smijemo uskratiti za zadovoljstvo čitanja japansko – hrvatskog prijevoda, pa ga prenosimo u cijelosti.

“Ali, daleko je roba ili SANKO REAMONO je “rijedak” je proizvod! (Beauty?)!Ime je “USB BASUTOBYUTIPADDO” Zašto je rođenje, “Beauty?” A kako to, ili je rekao da radim i gdje sam poprsje-up efekt je podgrijati poprsje i ne znam, ne Do it! ? Istina se ne zna točno, ako je imao dobar učinak – ne mislim da imenovanja. Na sceni je “čovjek grudnjak” koji će se pojaviti u trendy da ovu vrstu stvar, pokušajte REAMONO vidi pozitivno. (Također, ljubav je grudnjak za muškarce!)”

TAGOVIgrudi grudnjak japanci neobično sise usb

Komentiraj