Auto & Tech

"Spoji me s ljubiteljem kurdistanske kinemtografije"

Aside Banners

Domaća aplikacija Cinebond će vam pronaći idealnog partnera – za odlazak u kino

Piše , Objavljeno

Odlazak u kino je društvena aktivnost. Nekad se baš poklopi da nitko ne može s vama na taj film koji ste dugo čekali. Što ćete tada učiniti? Otvoriti Cinebond aplikaciju i pronaći nekoga tko je spreman ići s vama.

cinebond

Nije tajna da se iznimno lako povezujemo s ljudima s kojima dijelimo filmski ukus pa tako ni kino posjet s potpunim strancima ne zvuči kao loša ideja. Uostalom – ionako veći dio vremena šutite u kinu, a poslije filma imate o čemu pričati jer ste upravo pogledali dva sata nečeg najboljeg ikad. I tako stvarate prijatelje. Sve to zahvaljujući Cinebondu, mobilnoj aplikaciji za filmofile.

Domaća mobilna aplikacija povezat će vas s ekipom koja je zaljubljena u filmove i mračne kinodvorane. Cinebond nema veze s James Bondom jer njegov život ima previsok tempo i sumnjamo da 007 ima vremena za uživanje u filmovima, ali mi i vi smo potpuno druga priča. Preselili bismo se u VIP naslonjače u kvartovskom multipleksu.

Kako Cinebond funkcionira?

Cinebond povezuje ljude prema kriteriju lokacije i odabiru filmova. Neće se dogoditi da vas neka krasna plavuša odvede na cmizdravu romantičnu komediju – osim ako to nije baš ono što želite, a moći ćete upoznati i “broa” koji će s vama rado pogledati novi boksački film kao što je Creed iz Rocky franšize.

Kako birate partnere u kino iskustvu? Sretnim i razigranim bacanjem kokica. Bacite kokice na osobu u blizini koja želi gledati isti film kao i vi. Ako ona uzvrati kokicama – otvara se i chat opcija kako biste što lakše dogovorili zajedničko uživanje u pravim kokicama. S maslacom. Ili karamelom ako ste oboje čudni.

Autori žele da aplikacija bude globalna pa da ju možete koristiti čak i ako se zateknete u SAD-u, Japanu ili Slovačkoj bez ikoga “svog”. Možda da ipak preskočite Slovačku. Tamo dva glumca sinkroniziraju svih sedamdeset pet likova u Avengerima.

cinebond

Osnivači Cinebonda su Dominik Sedlar, mladi hrvatski redatelj i Domagoj Delimar, mladi poduzetnik iz Zagreba.

Autori naglašavaju kako Cinebond ne spada u kategoriju dating aplikacija te da nije Tinder za kinoljupce već aplikacija koju mogu koristiti svi – bez obzira na spol. Ili godine (ako ste stariji od 14).

Kada ćemo moći isprobati ovaj zasigurni hit u Google Play i Apple app storeu?

Aplikacija će biti predstavljena na najbolji mogući način: u noći sa 16.12. na 17.12. u Cineplexx kinu (City Centar East-Zagreb) na pretpremijeri najiščekivanijeg filma godine, ako ne i desetljeća – Star Wars: The Force Awakens.

Možete osvojiti Spheroa BB-8, a njime se upravlja mobitelom. Možete trolati klince na dječjem igralištu. Izvor fotke: @domdelimar

Možete osvojiti Spheroa BB-8, a njime se upravlja mobitelom. Možete trolati klince na dječjem igralištu. Izvor fotke: @domdelimar

Ako želite biti dio ovog događaja i prvi vidjeti nove Star Warse i isprobati Cinebond, zaigrajte nagradnu igru na Cinebond.me koju su autori priredili povodom objave aplikacije. Osim ulaznica, možete osvojiti i robota Spheroa BB-8, već sad zaštitni znak nove trilogije.

Za više informacija – popratite Cinebond na Twitteru.

TAGOVIandroid aplikacija cinebond cineplexx iPhone kickstarter smartphone star wars startup

Komentiraj