Auto & Tech

Aside Banners

F490 – Multimedijski mobitel za šminkere

Osnovna svrha svih gadgeta, njihova funkcionalnost, odavno je pala u drugi plan. Zamijenili su je izgled, prestiž, prepoznatljivo ime te sva sila drugih, zapravo manje važnih, karakteristika

Piše , Objavljeno

Pri nabavci novih gadgeta trendsetterima je isključivo bitno da sadrže osobine dostojne pokazivanja u društvu. Predstavljamo najnoviji Samsungov mobitel s kojim će se itekako moći bahatiti, no koji će im i znatno umanjiti stanje na bankovnom računu.

Samsung F490

Samsung F490

Samsungov mobitel oznake F490 predstavlja novitet u kategoriji multimedijskih mobitela opremljenih zaslonom osjetljivim na dodir. Upravo zaslon jedan je od najjačih aduta ovog uređaja – 3,2 inča dijagonale, 16:9 format slike, potpuna površina osjetljiva na dodir te ‘Croix UI’ korisničko sučelje koje je zbog svoje inovativnosti zaslužilo nagradu iF Communication Design Award 2007.

što se ostalog tiče navodimo da se radi o HSDPA / UMTS / EDGE uređaju, čime postaje jasno da surfanje po omiljenim pornografskim stranicama preko prijenosnog uređaja nikada nije bilo jednostavnije. ‘Normalnim’ korisnicima, koji od Interneta traže nešto više; mada ne znamo da li takvih uopće više i ima; Samsung je u uređaj upakirao niz predinstaliranih aplikacija i servisa, poput Googleove tražilice.

što se mutimedije tiče Samsung F490 ‘kicks ass’ – sadrži ugrađenu podršku za svu silu audio / video formata, direktni stream videa s Interneta, a sve navedeno moguće je poslušati preko ugrađenih zvučnika ili ukopčavanjem pripadajućih slušalica. Podatke je na uređaj moguće prebacivati Bluetoothom ili USB-om, a uz 130MB ugrađene memorije Samsung je na uređaju pronašao mjesta i za utor za microSD memorijske kartice.

Sasvim je logično da sve navedeno podosta košta, a granica cijene popela se na ne malih 530 eura. Pravim trendsetterima ovo neće predstavljati nikakav problem, a neće im biti problem niti zaputiti se već ove veljače u neku od važnijih europskih prijestolnica, jer upravo tada će Samsung F490 ugledati svjetlo dana.

TAGOVIf490 mobitel samsung

Komentiraj