Auto & Tech

Facebook pomaže

Aside Banners

Facebook testira novu opciju kojom bi se olakšali prekidi veze na ovoj društvenoj mreži

Piše , Objavljeno

I u dobru i u zlu, dobri duh interneta Mark Zuckerberg pazi na nas. Njegov bi nas Facebook tako sada mogao spasiti neugode i boli nakon prekida veze te pokazati kako to uopće nije neki veliki bed.

breakPrekidi ljubavnih veza su žešća banana i nitko nije imun na negativne posljedice koje slijede. Pa čak i ako si hodala s najvećim kretenom na svijetu ili si jedva uspio iščupati iz kandža te manijakalne luđakinje, nešto u nama umre svaki put kada se romansa završi. Dobro, barem prvih nekoliko tjedana i mjeseci, nakon čega se svi uglavnom oporavimo i krenemo dalje. Facebook se svojim novim projektom fokusira upravo na te prve dane prekida i pokušava ih maksimalno olakšati svojim korisnicima, a to planiraju izvesti Take a Break alatom.

break 1

Kao što znamo, jednom kada prekinemo vezu, uglavnom više ne želimo vidjeti svoju bivšu partnericu ili partnera, pa je jedan od prvih koraka blokiranje odnosno brisanje s liste prijatelja na Facebooku. Druga je pak varijanta ostati prijatelj s njim/njom i lagano umirati svaki put kada postavi fotku ludog provoda ili pjesmu za koju misliš da je namijenjena upravo tebi, a zapravo je totalno random. Take a Break kreće nekim srednjim putem između ove dvije krajnosti i omogućava korisniku da odabere opciju kojom ostaje prijatelj sa svojim bivšim/bivšom, ali vidi daleko manje ili uopće ne vidi objave od druge strane. Također može odabrati i da bivša/bivši ne vidi što on/ona objavljuje (bivši/bivša neće biti obavješten/a o tome), a može pročešljati i sve objave ili fotografije u kojima je tagiran/a te se jednostavno odtagati.

break 2

Take a Break alatka je trenutno u fazi testiranja i ponuđena je nekolicini korisnika, a iako nam se ne čini kako je nešto pretjerano korisna, Facebook bi ju svejedno mogao implementirati, tek toliko, da se nađe… Mi ćemo se svejedno i dalje držati dobrih starih radikalnih mjera i zakopati prošlost tamo gdje joj je i mjesto!

TAGOVIdruštvena mreža facebook ljubav prekid take a break veza

Komentiraj