Auto & Tech

Aside Banners

Fen za kauboje

Dosta vam je svega. Ovo više nema smisla. Zašto ne osmisle nekakav fora fen za kosu? He, he. Bang, bang i kosa vam je suha...

Piše , Objavljeno

Probudili ste se, osvježili ispod tuša i onda shvatili da vas čeka još jedan naporan dan u uredu? Telefoni koji stalno zvone, šef koji nešto uporno prigovara, kolege s kojima nikako na zelenu granu… Dođe vam da si prislonite pištolj na sljepoočnicu? Prislonite, no ovaj koji ispod haube umjesto ubojitog streljiva skriva dozu ugrijanog zraka.

Bang, bang!

Bang, bang!

Tko drugi nego Japanci osmislili su sušilo za kosu, skraćeno fen, uobličeno u kaubojski kolt. Fen se sasvim logično aktivira pritiskom na priloženi okidač i to bez ikakve bojazni da ćete si oduzeti život. Regulator temperature toplog zraka smješten je na udarnoj igli (sadrži tri stupnja temperature – nisko, vruće i potpuno hladno), a cijela naprava prigodno je nazvana Western Dryer. Dostupan je u dvije boje – plavoj za njega te rozoj za nju ili obratno, sve ovisi o afinitetima.

Najveća mana ovog izuzetno simpatičnog fena je u tome što ga je moguće nabaviti isključivo u Japanu, a ako se kojim slučajem pripremate na putovanje u dalekoistočne krajeve pripremite 193 kune jer upravo toliko Western Dryer stoji. Naravno, u japanskim novcima.

TAGOVIfen japanci

Komentiraj