Auto & Tech

virtualno parkiranje

Aside Banners

Ford zabavnom igrom za Kinect izaziva majstore u parkiranju

Novi Ford Focus nakrcan je naprednim tehnologijama koje pomažu u vožnji, a jedna od najboljih fora je Active Park Assist čiju vještinu u parkiranju treba nadmašiti u ovoj igri za Kinect.

Piše , Objavljeno

Ford Focus i Kinect

Ford Focus i Kinect

Kako bi demonstrirao tehnologije koje su dizajnirane kako bi pomagale vozačima u vožnji novog Forda Focusa (o kojemu možete čitati na našem digitalnom magazinu Idesh!Book), jedan od najvećih i najinventivnijih proizvođača automobila inventivnim se pokazao i u promociji u kojoj se odlučio napraviti igru kojom se upravlja pomoću Kinecta. Za neupućene, Kinect je dodatak za Microsoftovu Xbox konzolu uz koji se igrama može upravljati pokretima tijela.

Tako će na sajmovima i u Fordovim trgovinama po cijelom svijetu, igrači željni izazova moći isprobati koliko su vješti u bočnom parkiranju i koliko su dobri i brzi u prepoznavanju prometnih znakova. Obje vještine uspoređuju se s naprednim sustavima pomoći pri parkiranju (Active Park Assist) i prepoznavanja prometnih znakova (Traffic Sign Recognition) koji su ugrađeni u novi Ford Focus.

TAGOVIautomobil ford ford focus kinect xbox

Komentiraj