Auto & Tech

Aside Banners

Gadgeti tjedna na Stvari.net

Stvari.net naš je poznati sajt koji vam svakodnevno predstavlja novitete iz svijeta tehnologije. Na Stvari.net nađite svoj novi mobitel, računalo, MP3 player...

Piše , Objavljeno

Novi iPod nano

Protekli tjedan Apple je izbacio novi iPod nano. Na prvi pogled je očita najveća novost:cijela paleta bliještećih boja. Manje bitno, ali vjerojatno veseli gomile potencijalnih kupaca koji su proteklih godina u Apple slali mejlove tipa “A, mmmm, a jel’ imate to u pink boji?” Sada spremno odgovaraju:”Imamo pink iPod nano, a imamo i još osam boja:sivu (srebrnu), mat crnu, ljubičastu, plavu, zelenu, žutu, narančastu i crvenu”.
Novi iPod nano na Stvari.net >>

Kodak Zi6 džepna kamera

kodak zi6

kodak zi6

Prvi Kodakov izlet u vode džepnih kamkordera mogao bi se pokazati vrlo uspješnim, jer Zi6 je kompaktan i snima 720p HD video.
Ova kamera nudi video performanse kojima se definitivno izdvaja iz gomile mini kamkordera koji su se pojavili u zadnje vrijeme. Snima video u HD rezoluciji od 720p i to na 60 sličica u sekundi, a ima i opcije snimanja fotografija, te vide manje razlučivosti s mogućnošću direktnog uploada na YouTube, što je u zadnje vrijeme vrlo popularna opcija.
Pročitaj sve o Kodak Zi6 kameri na Stvari.net >>

Nokia N96 napokon stiže

nokia n96

nokia n96

Niti mjesec dana prije nego li na police trgovina stigne N85 (čitajte ovdje), stiže zaista dugo očekivani N96. O tom mobitelu već smo gotovo sve napisali u ovome tekstu (Nokia N96), a sada vam donosimo nekolicinu video isječaka Nokije N96 u akciji.
Nokia N96 na Stvari.net >>

Asusov gejmerski laptop

Asus G50V

Asus G50V

Asus G50V je petnaest inčni laptop koji neće imati nikakvih problema s ganjanjem najnovijih igara. Jedini problem mogla bi uzrokovati potrošnja baterije, ali budimo realni, tko igra Crysis na sred livade?
Asus G50V >>

Leica C-Lux 3 i D-Lux 4

D-Lux 4

D-Lux 4

Njemačka Leica je predstavila dva modela namijenjena prosječnom konzumentu. C-Lux 3 je jednostavan aparat sa senzorom od 10MP, dok D-Lux 4 ima senzor iste rezolucije ali većih dimenzija.
Sve o novim fotićima >>

TAGOVIasus digitalni fotoaparat gejming iPod iPod nano kamera kodak Kodak Zi6 laptop leica mobitel nano nokia Nokia N96

Komentiraj