Gadgeti

Život je podnošljiviji šnjima

Aside Banners

5 džepnih gadgeta za aktivnog muškarca

Piše , Objavljeno

Pravi muškarac zna popravljati stvari i pravi muškarac se zna zabavljati. Isto tako – nikad ne priznaje da je pogriješio niti da je izgubio ključeve.

Što je muškarac bez… švicarskog nožića?

swiss

Možda švicarski nožić ne računate kao gadget, ali imajte na umu i da postoje verzije Victorinoxa u kojima je jedan od alata USB disk. Ako se već moramo pravdati. Ali jednog švicarca (i ne mislimo na one koji su vas doveli u probleme) je dobro imati. Na standardnim Victorinox nožićima od svih alata najviše cijenimo otvarač za konzerve i otvarač za boce, ali nam se nekako sviđa Cybertool M opcija s kojom možemo rastavljati i sastavljati smartphone svaki put kad imamo viška vremena ili kad djevojci ispadne njezin pa moramo tražiti tutoriale kako zamijeniti ekran – jer pravi muškarac sve zna. I nikad ne priznaje da je gledao tutoriale.

Cijene variraju ovisno o modelu, a Cybertool model provjeri na službenoj stranici.

Fixr – 20 alata u jednom

fixr

Ako provodiš vrijeme na biciklu, znaš kolika je tlaka kada se nešto slomi, probuši ili otpadne. Veličine je 8×2 centimetra i Fixr bi stvarno mogao pomoći u stotinu situacija. Cijena mu je samo 15 funti.

Kupi ovdje!

Tile – ako stalno gubiš ključeve i ostale sitne stvari

Tile je ova malena pločica u novčaniku...

Tile je ova malena pločica u novčaniku…

Druga generacija. 25 dolara za malenu pločicu koja će vam poštedjeti živce. Više nikad nećete morati prekopati cijeli stan u potrazi za mobitelom, tabletom, ključevima, novčanicima, prtljagom, torbicama, kamerama, daljinskim upravljačima itd. Zakačite ga na predmet i mobilna aplikacija vam pokazuje posljednju znanu lokaciju te pločica ispušta zvuk.

Kad netko izgubi ključeve, bacamo loše fore kao što je “Nazovi se”. E pa s Tileom je to moguće. Sad se čak i ključevi glasaju. Aplikacija je jednostavna, baterije traju vječno, pločica je vodootporna i glasna. Tile je super.

Fitbit Zip – moć je u podacima, ne u mišićima

Screenshot_1

Nismo primijetili da je trend fitness trackera zaživio kod nas, ali možda je to samo zato što se više krećemo u ovim gurmanskim (a.k.a. “jedem sve pred sobom gdje ćemo poslije ovog na desert”) krugovima. Fitbit Zip prati sve relevantne parametre vašeg tijela prilikom tjelovježbe i sinkronizira ih s vašim pametnim telefonom. Najveća prednost mu je što je malen i ima kopču pa ga možete pričvrstiti unutar džepa, ali to mu je i mana jer se prokleto lagano izgubi.

Cijena mu je 60 eura i možeš do njega OVDJE.

Mighty Audio glazbeni player – ulaganje za siguran i čitav smartphone

mighty-audio-6

Ovaj player je nevjerojatno sličan Appleovom legendarnom iPod shuffleu, ali umjesto da ga kačite na naporni iTunes – možete slušati sadržaj sa Spotifya. I to dok ste offline. Naravno, potrebno je u našem malom selu osposobiti Spotify, ali to nije nimalo teško u današnje vrijeme s par hackova. Ovaj uređaj je još u crowdfunding fazi, ali ako želiš trčati s malenim playerom koji ima čvrstu kopču i sve tvoje najdraže playliste, bez ikakvog kopipejstanja i slaganja foldera – bježi na Kickstarter, podrži projekt i može biti tvoj za samo 79 dolara. Skoro kao iPod Shuffle nekoć davno. Ovaj uređaj preživljava svašta, mi ne bismo trčali sa skupim Samsunzima i Ajfonima.

Podrži projekt na Kickstarteru i osiguraj jedan (ili više) primjerak Mighty Audija.

TAGOVIalat fitbit fitness tracker gadgeti lista muškarac player

Komentiraj