Gadgeti

Aside Banners

Bang & Olufsen Beo 5

Bang & Olufsen ima kvalitetne proizvode, ima dizajn kao nitko drugi, ali ima takve cijene da bi im se proizvodi morali kupovati iz državne riznice. No vi ste odlučili uložiti lovu u svoj "društveni život", podigli ste kredit i kupili najnoviji Bangov daljinski.

Piše , Objavljeno

Držeći Beo 5 u ruci izgledat ćete kao ultra moderni izdanak Habsburške loze. Sastoji se od aluminijske kugle na koju se smještene glavne funkcijske tipke i LCD touchscreena koji je nabijen na tu kuglu. Naravno, radi se o univerzalnom daljincu koji je kompatibilan sa svom Bangovom opremom, a i s uređajima za koje sami zatražite kompatibilnost (jer gospoda Bang i Olufsen vam mogu programirati daljinac i za vaše uređaje).

Iako izgleda pomalo krhko, Beo 5 je prošao cijelu seriju testova otpornosti na udarce, ogrebotine, kemikalije i atmosferske uvjete, drugim riječima, kad ste prebacili na kanal koji želite gledati, možete njim razbijati orahe i grickati ih uz omiljeni program. Na njemu nema oštrih rubova, tako da se ne morate bojati posjekotina i inih nedaća koje su vas (jesu li?) do sada snalazile s običnim daljincima.

Opcije na LCD-u se mijenjaju ovisno o uređaju koji ste odabrali, pa ako odaberete TV, on će pokupiti njegove izbornike, a umjesto brojeva s kanalima, izbacit će vam logo svake dostupne stanice. Beo 5 prepoznaje dvije vrste dodira, jedan za scrollanje po izbornicima i drugi za stisak tipke, zato prije nego ga pohitate naručiti, uzmite si koji dan da poradite na svojoj nježnijoj strani, jer nikada ne znate kad će vam zatrebati that special touch.

Cijena? Prava sitnica za ono što dobivate. Samo 500 eura.

TAGOVIbang & olufsen daljinski

Komentiraj