Gadgeti

Aside Banners

BeoSound 5 audiofilski fetiš

Ovi Danci ne mare puno za recesiju, pa su početak nove godine u Bang & Olufsenu obilježili najavom novog digitalnog zvučnog sustava BeoSound 5 koji fascinira dizajnom i mogućnostima, ali pomalo plaši cijenom.

Piše , Objavljeno

beosound 5

beosound 5

Središte sustava BeoSound 5 čini BeoMaster server kapaciteta 500 gigabajta za spremanje audio fajlova koji se može spojiti na Internet. Ugodno “surfanje”, organiziranje fajlova i playlista omogućava LCD zaslon 10,4 inča širok, rezolucije 1025 x 768 piksela, uz aluminijski kontroler. Uz to što omogućava slaganje listi, MOTS aplikacija analizira svaku stvar i prati liste i navike korisnika kako bi ponudio “savršeno” složene playliste baš prema ukusu vlasnika.

beosound 5

beosound 5

Nema što se sve ne može “nakačiti” na BeoSound jer velik broj konektora omogućava spajanje s gotovo svakim audio i video uređajem. Podržava i brojne glazbene formate, a po “difoltu” svaku glazbenu datoteku spremit će u lossless obliku bez kompresije. U losseless formatu na 500GB kapaciteta BeoMastera stat će oko 30 tisuća pjesama.

Kućište BeoSounda je crno s kontrolerom od aluminija, djelo je dizajnera Andersa Hermansena, a na tržištu će se naći u ožujku po cijeni od oko 27 tisuća kuna.

TAGOVIaudio bang & olufsen beosound

Komentiraj