Gadgeti

Aside Banners

Best Wisdom Industrial – kineska tehnologija u Europi

Iako smo se već navikli da nam iz kineskih tvornica stižu jeftine majice i plagijati elektronskih uređaja, očito je da ćemo morati mijenjati pogled na stvari, bar što se tiče firme BWI (Best Wisdom Industrial).

Piše , Objavljeno

Osnovani tek 2003. za proizvodnju baterija i punjača za mobitele, Bluetooth uređaja i razne multimedijske opreme, do danas su se profilirali u ozbiljnu firmu koja veliki dio svoga ogromnog profita ulaže u istraživanje i razvoj novih tehnologija.

Najveći dio svojih proizvoda izvoze u zemlje Istočne Europe i Latinske Amerike, gdje je njihovim proizvodima uspjeh zagarantiran zbog niske cijene. Među najprodavanijim proizvodima su im prijenosni media playeri koji su zadržali niske cijene, ali po kvaliteti i funkcijama gotovo da više uopće ne zaostaju za konkurencijom sa zapada.

Na njihovim stranicama možete pogledati ponudu najnovijih modela media playera koji vas funkcijama nikako neće razočarati, a dobavljivi su putem iste stranice, po cijenama dvostruko nižim nego bi ih platili kod nekih renomiranih proizvođača. Ako sumnjate u kvalitetu proizvoda, na stranici su također dostupni i svi certifikati koje pojedini proizvodi nose.

TAGOVIbest wisdom kina

Komentiraj