Gadgeti

Aside Banners

Cambridge SoundWorks i765

Ponuda multimedijskih stanica je sve veća, a svakim novim proizvodom koji se pojavi na tržištu, takvi uređaji su sve napredniji i sa sve više mogućnosti i funkcija. Jedan od posljednjih, dolazi iz Cambridgea pod imenom SoundWorks i765.

Piše , Objavljeno

Ovo multimedijsko čudo će vam prije svega ponuditi visoko kvalitetan zvuk zbog ugrađenih 2.1 zvučnika i dosta jakoga subwoofera. Iako je namijenjen za spajanje na TV, poslužit će i kao stand-alone uređaj na kojemu ćete moći poslušati radio ili MP3 snimljen na CD-u ili DVD-u. Naravno, spajanjem na TV, dobivate i mogućnost reprodukcije svih sadržaja s tih medija na TV-u, tako da ćete odmah imati i DVD player.

Cambridge soundworks i765

Cambridge soundworks i765

Kao poseban bonus ovdje dolazi i postolje za iPod postavljeno na samom vrhu uređaja, preko kojega ćete moći reproducirati audio i video sadržaje direktno s vašega iPoda na spojeni TV, a sve to vrijeme će se ovaj uređaj brinuti da vam se iPod ne isprazni, jer će ga puniti prilikom svakoga postavljanja na za to predviđeno mjesto.

Kontrolu svih funkcija kojima ovaj uređaj obiluje olakšat će veliki LCD ekran sa podrškom za tekst s iPoda, a dodatno olakšanje će predstavljati i daljinski upravljač kojim ćete moći upravljati i sadržajima na iPodu dok je spojen na ovaj multimedijski centar.

Što se tiče spajanja na TV, raspoloživ je S-video i kompozitni ulaz, a na prednjoj strani se nalaze i AUX ulazi za spajanje drugih audio izvora (ako baš ne posjedujete iPod). Ako vam sve to nije dovoljno, ovaj uređaj vam može poslužiti i kao budilica, ali ako uzmete u obzir da mu je cijena 500 dolara, to bi bila vjerojatno najskuplja budilica koju možete pronaći.

http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=landing_radio_i765

TAGOVIcambridge iPod multimedijska stanica player

Komentiraj