Gadgeti

Aside Banners

Canon EOS 40D

Skup, ali puno prihvatljivije cijene od svoje nešto naprednije braće. Iako spada u "prosumer" kategoriju, ovaj ljepotan ima brojne napredne funkcije koje ga stavljaju u sam vrh cjenovne konkurencije.

Piše , Objavljeno

Skup, ali puno prihvatljivije cijene od svoje nešto naprednije braće. Iako spada u “prosumer” kategoriju, ovaj ljepotan ima brojne napredne funkcije koje ga stavljaju u sam vrh cjenovne konkurencije.

Da imamo bogatu tetku u Americi, znamo točno što bi zatražili za Božić, a budući da nemamo, čarape su sasvim OK. O EOS-u ćemo samo sanjati, a da bi snovi bili što realniji, dobro je znati:

Razlučivost od 10,1 megapiksela savršeno hvata svaki detalj na badiću Pamele Anderson, 6,5 fotografija u sekundi (što ću s onih pola?) bilježe svaki pokret Jessice Biel dok izvodi kolut unatrag po dnevnom. Mrcina se pali za 0,15 sekundi – spreman je za vruću akciju dok si rekao… zapravo i prije. I što je najvažnije – opako izgleda!

Nekima će s ovim macanom napokon upaliti ona spika koju prodaju na plažama. Oko soma eura u tom slučaju je prava sitnica.

KARATKERISTIKE

10,1 megapiksel

neprekinuto okidanje 6,5 slika u sekundi, maksimalno 75 jpeg u nizu

3,0-inčni LCD zaslon s načinom rada Live View

novi AF sustav s devet križnih senzora

procesor DIGIC III

EOS-ov integrirani sust

TAGOVIcanon eos fotoaparat srl

Komentiraj