Gadgeti

Aside Banners

Canon PowerShot TX1

Ako vam nisu potrebne gotovo profesionalne kamere, nego želite nešto jednostavno i jeftino za svoj kućni video, Canon ima pravo rješenje za vas u svome modelu Powershot TX1.

Piše , Objavljeno

Od ove kamere ne možete očekivati nešto napredno, moderno ili profesionalno, jer je i zamišljena kao niža klasa koja će vam opet moći pružiti dosta kvalitetne snimke, male dimenzije i izvrsnu mobilnost po vrlo prihvatljivoj cijeni.

Dimenzijama 89 x 60 x 29 mm više podsjeća na mobitel, a težina od samo 220 grama također odlično pridonosi minijaturnosti Powershota TX1.

Razlučivost od 7,1 MP će vam dopustiti slikanje do rezolucije od 3072 x 2304 u JPEG formatu i snimanje video zapisa u rezoluciji 1280 x 720 sa 30fps-a u AVI formatu. Zbog malih dimenzija najviše ispašta zoom, jer ova kamerica ima samo 10x optički i 4x digitalni zoom.

Što se tiče dodanih efekata, tu se nije štedjelo, tako da će vam u jednostavnom meniju biti ponuđeno desetak efekata koje možete dodati svom videu i isto toliko automatski podešenih modova za snimanje pri različitim osvjetljenjima, a sve ćete to namještati na 1.8 inčnom LCD displayu.

Snimljene sadržaje pohranjuje se isključivo na SD / SDHC / MMC / MMCplus kartice s kojima je ova kamera kompatibilna, a prebacivat ćete ih na računalo pomoću USB 2.0.

Budući da je dostupna već po cijeni od 380 dolara, sigurno će biti popularna među onima koji nemaju namjeru izigravati profesionalce nego žele solidnu kameru za kućnu uporabu.

KARAKTERISTIKE

Dimenzije: 89 x 60 x 29 mm
Težina: 220 g
Optički zoom: 10x
Digitalni zoom: 4x
Ekran: 1,8 LCD
Medij: SD / SDHC / MMC / MMCplus kartica

TAGOVIcanon kamera

Komentiraj