Gadgeti

Aside Banners

Casio Exilim EX-FH20 ultrabrzi kompaktni fotić

Casio je novom fotiću iz EX serije podario brzinu kakve se ne bi posramio niti jedan profesionalni DSRL, dapače, neki mu i zavide. Jedan od naših čitatelja postat će sretnim vlasnikom ovog fotića.

Piše , Objavljeno

Prvo par riječi o fotoaparatu, a na kraju i pokoja o tome kako ga možete osvojiti.

Casio exilim ex-fh20

Casio exilim ex-fh20

Casio Exilim EX-FH20 nudi burst način snimanja uz brzo okidanje do 40 sličica u sekundi uz rezoluciju od 7,1MP, te snimanje slow-motion filmova pri brzini od tisuću sličica u sekundi.

EX-FH20 ima senzor od 9,1 efektivnih megapiksela (od 10,29 MP ukupno), leću s 20-ostrukim uvećanjem (26 – 520mm), smješten je u kompaktnom kućištu, čak 30 posto manjem nego li je ono njegova prethodnika, modela EX-F1, težine 483 grama, za što je itekako zaslužna činjenica da objektiv ima 14 leća poredanih u 11 grupa. Ugrađena bljeskalica u burst načinu bljesnut će pet puta zaredom.

Casio exilim ex-fh20

Casio exilim ex-fh20

Sposoban je snimati HD filmove rezolucije 1280 x 720 pri brzini od 30 sličica u sekundi, a u High-Speed načinu snimanja, EX-FH20 filmove snima pri brzinama od 30 do 1000 sličica u sekundi, uz odličnu kvalitetu snimke koju omogućavaju stabilizacija slike (High Speed Anti-Shake tehnologija) i High Speed Night Scene tehnologija koja se brine za brzo snimanje u lošijim svjetlosnim uvjetima.

EX-FH20 ima 31,9MB intrne memorije, što jest zanemarivo, ali ona je lako proširiva putem SD, SDHC, MMC ili MMC plus memorijskih kartica. Ugodan rad i pregled kadra omogućava 3 inča dijagonale širok pozadinski LDC zaslon rezolucije 960×240 piksela.

Osvoji EX-FH20

Ovaj tjedan na Stvari.net i Idesh! Magazinu kreće fotografski natječaj u kojemu će jedan najtalentiraniji, najspretniji i sve nešto naj, čitatelj imati priliku osvojiti Casio Exilim EX-FH20 kojeg daruje naš baš ono kul sponzor, Chipoteka koja ovaj fotić ima u ponudi.

Dakle, stej tjund, do kraja tjedna kreće nagradnjača!

TAGOVIcasio digitalni fotoaparat ex-fh20 exilim kompakt

Komentiraj