Gadgeti

Banner 300

Cerevellum biciklističko računalo

Za sve bicikliste dobra vijest će biti da se pojavila spravica koja će zamijeniti sve one koje ste do sada koristili na svom omiljenom prijevoznom sredstvu, a dati će vam i neke nove mogućnosti koje do sada niste ni mislili da će vam zatrebati.

Piše , Objavljeno

Cerevellum biciklističko računalo je uređaj koji će, smješten posred upravljača, na 3,5 inčnom ekranu davati točne informacije o brzini, prevaljenoj udaljenosti, točnom vremenu, pulsu ili potrošenoj energiji.

No puko očitavanje podataka nije jedina funkcija ovoga uređaja, ono po čemu je najzanimljiviji je to što će vam moći poslužiti i kao GPS uređaj i kao retrovizor, jer uz njega dolazi i kamera koja će sve što se događa iza vas prikazivati na ekranu. Integrirana punjiva baterija će moći izdržati do četiri sata neprestanog prikaza takve slike.

No samom kupnjom ove spravice nećete dobiti sve te mogućnosti. Osnovni uređaj košta 300 dolara, za funkciju GPS-a potrebno je doplatiti još 200 dolara, brzinomjer i brojač okreta još 60 dolara, a za praćenje utroška energije potrebno je izdvojiti dodatnih 800 dolara. Svi ti programi dolaze na posebnim USB stickovima koje ćete moći priključiti na donju stranu svoga uređaja i on će odmah početi koristiti i tu novo dodanu funkciju.

Sve detaljnije informacije o proizvodu i mogućnosti kupnje možete pogledati na stranici proizvođača.

TAGOVIbicikl

Komentiraj