Gadgeti

Reci Jocker!

Aside Banners

Svaki superheroj ima svoj fotić

DC Comics i PENTAX udružili su snage i svijetu predstavili najmoćniju seriju digitalnih fotića. Optio RS1500 dobio je sedam izvedbi na kojima poziraju superheroji.

Piše , Objavljeno

DC Super Heroes RS1500 sa sedam skinova

DC Super Heroes RS1500 sa sedam skinova


DC Super Heroes RS1500 službeni je naziv fotića koji će oduševiti ljubitelje stripova DC Comicsa i njihovih junaka. U ograničenoj seriji na Optio RS1500 digitalnom fotiću naći će se Green Lantern, Batman, Wonder Woman, Flash i Superman na strani dobra, te zlikovci Catwoman i Joker za one kojima je su draži anti-junaci.

Pentax Optio RS1500

Pentax Optio RS1500


Optio RS1500 ima kvalitetan smc PETNAX zoom širokokutni (28mm) objektiv, snima čiste fotografije istaknutih boja u rezoluciji od 14 megapiksela, a uz njega dolazi i memorijska SD kartica od 4GB dovoljna za spremanje tisuća fotografija. Posebnost ovog fotića je u tome što se prednja maska, na kojoj su u ovom primjeru prikazani super heroji, može lako mijenjati, a uz pomoć posebnog softvera, možete napraviti i na njega nakeljiti maskicu kakvu god želite. Uz fotić i desetak defaultnih izmjenjivih maskica možete nabaviti i prsten objektiva u dvije boje, crnoj i narančastoj.

mi bi rado upiknuli ovog s Jockerom

mi bi rado upiknuli ovog s Jockerom


Superherojsko izdanje ovog fotića na europskom će se tržištu naći početkom svibnja po cijeni od kojih 130 eura, a paket uključuje sedam maskica i zaštitnu kutiju s temom Green Lanterna, dok regularno izdanje u domaćim trgovinama košta oko 750 kuna.

TAGOVIdc comics DC Super Heroes RS1500 digitalni fotoaparat fotić pentax pentax Optio RS1500 strip

Komentiraj