Gadgeti

Aside Banners

Dell Vostro linija prijenosnih i stolnih računala

Vostro linija prijenosnih i stolnih računala osmišljena je za potrebe korisnika s ograničenim proračunima u rastućim gospodarstvima svijeta. Nova Vostro linija obuhvaća po dva prijenosna i stolna rješenja.

Piše , Objavljeno

Vostro a860

Vostro a860

Vostro A860 je povoljan prijenosnik 15.6 inčnog ekrana sposoban upravljati svakodnevnim poslovnim potrebama. Sustav je idealan za korisnike koje zanima tranzicija sa stolnog na prijenosno računalo. Odlikuju ga HD široki LCD ekran, izbor niza Intelovih procesora (od Celerona do Core 2 Duo sustava) te izbor Ubuntu Linux ili Microsoft Geniune Windows Vista operacijskih sustava.

Vostro a840

Vostro a840

Vostro A840 je inačica A 860 prijenosnika s 14.1 inčnim ekranom. Predviđen je za korisnike s manjim poslovnim potrebama koji cijene mobilnost i kompaktnost po prihvatljivoj cijeni. Vostro A180 je cjenovno prihvatljiv i praktičan stolni sustav za svakodnevno poslovanje. Sustav nudi Intel Celeron i Pentium dvojezgrene procesore kojima se optimiziraju performanse uredskih aplikacija. Ponuđeni su Ubuntu Linux i Microsoft Geniune Windows Vista sustavi.

Vostro a100

Vostro a100

Vostro A100 je pouzdano stolno rješenje za temeljnu poslovnu produktivnost. Sustav dolazi standardno s Intel Atom procesorom i Ubuntu Linux operacijskim sustavom.

Istraživanja analitičke kuće IDC govore kako u svijetu djeluje 72 milijuna malih i srednjih tvrtki. U EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) ih je smješteno 11,9 milijuna, dok ih je tek nešto više u Latinskoj Americi, ali zato trećina u Aziji i Pacifičkoj regiji (izuzev Japana).

U osmišljavanju Vostro linije proizvoda, Dell je uzeo u obzir činjenicu kako je potrebno ponuditi rješenja koja su jednostavna za instalaciju i održavanje, pouzdana, kvalitetna te se nude pod povoljnim uvjetima.

TAGOVIdell laptop PC vostro Vostro A100 Vostro A840 Vostro A860

Komentiraj