Gadgeti

Aside Banners

E020 Walkman

Iz Sonya stiže nova serija MP3 playera pod nazivom E020, kojom se očito cilja na mlađu populaciju kojoj će se svidjeti mogućnost prilagođavanja playera svome ukusu.

Piše , Objavljeno

E020 walkman

E020 walkman

Riječ je o playeru koji se može svrstati u kategoriju uređaja niže klase jer ne pruža nešto posebno napredno, pa je tu tek podrška za AAC, MP3, WMA i Sonyev ATRAC format. Podrške za video formate nema, što je i razumljivo ako se uzme u obzir sićušan ekran, a nema ni radija ni mogućnosti snimanja glasa.

Na računalo se spaja putem USB jacka koji je vidljiv čim se skine zaštitni poklopac. Ono čime ovaj player namjerava osvajati publiku je fantastična kvaliteta zvuka, čemu nemalo pridonose i slušalice koje su kvalitetnije nego u većine high-end playera renomiranih proizvođača i ”Style-Up” izmjenjivi paneli kojima je moguće izvršiti potpunu individualizaciju playera. Lako su izmjenjivi, a dolaze u nekoliko boja i s nekoliko različitih uzoraka, a izmjenom takvog panela se potpuno mijenja izgled playera sa svih strana.

sony e020 walkman

sony e020 walkman

Ovi playeri u prodaju kreću 8. ožujka u Japanu, a iako su predviđeni i za europsko i američko tržište, datumi kada će tamo doći još nisu objavljeni. Poznate su samo cijene koje će biti 100 dolara za 1GB model, 120 za 2GB i 150 dolara za onaj kapaciteta 4GB.

TAGOVIe020 mp3 player sony walkman

Komentiraj