Gadgeti

musk-have

Aside Banners

Elon Musk je uradio dosta dobrog – sad je na red došao i bacač plamena za 600 dolara

Piše , Objavljeno

Čak i da ne idete dalje od Tesle i Space X programa, Elon Musk je već napravio dosta dobrog dosad – ali sada je i ispunio obećanje dan prošlog prosinca.

Njegova kompanija nazvana The Boring Company je trebala prodati 50 tisuća kapa, a nakon toga je obećao da će izbaciti i bacač plamena. Paaa ako nas pitate, kompanija zvuči kao sve drugo osim dosadne kompanije.

Na Badnjak se Musk pohvalio rasprodanim kapama.

Naravno da je Reddit ekipa prokužila da je link “boringcompany.com/flamethrower” počeo preusmjeravati promet na stranicu koja je sadržala i box za upis lozinke. Jedan korisnik je pogodio prvi password koji je u tom trenutku glasio “flame”. Promijenili su password otad, ali je bilo dovoljno vremena da korisnici vide kako nakon točne lozinke otvaraš webshop s prednarudžbom za bacač plamena čija je vrijednost 600 dolara.

Još ne znamo kada ovaj bacač plamena izlazi, ali gospodin Elon je rekao uskoro. Nemamo razloga da mu ne vjerujemo. Dosad je pokazao da je čovjek od riječi. Osim par puta s isporukom Tesla – ali Teslu ionako ne kupuje osoba koja nema drugi automobil i nije spremna čekati.

TAGOVIbacač plamena biznis boring company Elon Musk tehnologija

Komentiraj