Gadgeti

Sukob je neizbježan!

Aside Banners

Epski meč između divovskog japanskog i američkog robota dogovoren!

Amerikanci su izazvali Japance ovim riječima prošli tjedan. Prsti su nas svrbili da nešto napišemo, ali smo htjeli sačekati odgovor Japanaca. Japanci nisu razočarali i odgovor je stigao. K tome - potvrdan.

Piše , Objavljeno

“Suidobayashi, vi imate velikog robota, mi imamo velikog robota. Znate što se mora dogoditi.”

Izazov Amerikanaca

Američki robot na Maker sajmu (fotka: Youtube)

Američki robot na Maker sajmu, izgleda kao scena iz video igre (fotka: Youtube)

MegaBots je američka tvrtka koja se bavi robotikom (a imaju i kul ime) i napravili su prvi američki potpuno funkcionalni robot kojim upravljaju dva pilota. Malo podsjeća na Pacific Rim, ali u igri neće biti nikakvih čudovišta. Osim japanskog čudovišnog robota Kuratas kojim upravlja jedna osoba i koji već možete kupiti ako imate keša. Točnije 978 tisuća dolara. Mogao se naručiti na japanskom Amazonu. Sad ćete morati malo pričekati za ovaj poklon koji ne stane pod božićni bor.

Japanski odgovor

Nakon japanskog potvrdnog odgovora na izazov, obje ekipe će imati oko godinu dana da usavrše svoje robote za bitku.
Kurata, glavni dizajner japanskog robota je izjavio kako će dvoboj svakako biti zanimljiv, ali je zamolio Amerikance da se potrude. “Sagradili su nešto ogromno i stavili su velike pištolje na to… to je tako super-američki.” Kurata je također izjavio da nijedna druga zemlja ne smije pobijediti u ovakvom natjecanju jer su divovski roboti dio japanske kulture.

Mi navijamo za japanskog limenog

Mi navijamo za japanskog limenog

TAGOVIamerika borba internet japan robot robot combat league tehnologija

Komentiraj