Gadgeti

Aside Banners

EZ Dupe – DVD duplikator

Neka vas ime firme koja je proizvela ovaj uređaj ne zavara, radi se o ozbiljnoj firmi koja se već godinama bavi proizvodnjom raznih zanimljivih uređaja koji će vam olakšati svakodnevicu.

Piše , Objavljeno

Što se samo ga uređaja tiče, itekako je zanimljiv, a još više koristan. Budući da je kompaktnost i mobilnost temelj svakog zanimljivog gadgeta, ovaj nosi sve to. Naime, radi se o stand-alone uređaju koji raspolaže s dva DVD drivea i sposoban je napraviti kopiju bilo kojega DVD-a ili CD-a bez, do sada neophodnog računala. Kako funkcionira kao stand-alone, tako može funkcionirati i kao eksterni DVD snimač, a na računalo ćete ga u tom slučaju spojiti putem USB-a.

Svi formati CD i DVD medija su podržani, s tim da je maksimalna brzina za snimanje CD-a 16x, a za snimanje DVD-a 8x. Zbog jednostavnost korištenja, malih dimenzija i LCD ekrana na kojemu se može pratiti radnje koje obavlja, ovaj uređaj je vrlo zgodan i vrlo potreban dodatak za svaku priliku, jedina mana mu je u visokoj cijeni koja prelazi 400 dolara.

TAGOVIcd duplikator dvd ez dupe

Komentiraj