Gadgeti

Banner 300

Getaway M151X Artic Bloom

Tehničke igračke s nekom tematikom nisu nikakva rijetkost, pa je takva situacija i s prijenosnicima. Posljednji takav, tematski laptop stiže iz Getawaya pod nazivom Artic Bloom.

Piše , Objavljeno

getaway artic bloom

getaway artic bloom

Ovaj prijenosnik obojen je u nježne plave tonove i zasut bijelim cvjetovima. Getaway ga predstavlja kao idealan poklon za pripadnice ljepšega spola, pa je očito upravo tom mišlju bio vođen i dizajn.

Sam laptop je pogonjen Intelovim dual-core procesorom i raspolaže s 250 GB HDD-a. Za grafiku se brine Radeonka HD 2400 XT s 256MB, a osim bluetootha, HDMI slota i 1,3MP web kamere, opremljen je i čitačem otiska prsta kako bi pružio maksimalnu sigurnost u čuvanju podataka.

Dijagonala ekrana mu je 15,4” i upravo je krenuo u prodaju. Odabir vremena izlaska tematskog laptopa ”idealnog kao poklon za žene” i nije baš najsretnije odabran jer su praznici u kojima je vrijeme darivanja pripadnica ljepšeg spola ili prošlo ili tek dolazi za više od pola godine, a cijena od 1100 dolara teško da će nekoga ohrabriti na iznenadni pokločić.

TAGOVIgetaway laptop

Komentiraj