Gadgeti

Aside Banners

GreenHouse – japansko, jeftino…

Japanski GreenHouse nudi gomilu jeftinih high-tech proizvoda. Čujemo da ne odišu kvalitetom, ali kamera za petstotinjak kuna zvuči dobro.

Piše , Objavljeno

Gaudi GHV-DV30SDS

GreenHouse Gaudi GHV-DV30SDS kamera je s pet MPX CMOS senzorom, 32MB interne memorije proširive SD karticama do 2GB. Malenih je dimenzije (41x111x68 mm) i vrlo male cijene koja se kreće oko 600 kuna.

Gaudi kamera

Još kompaktnija je Goudi kamerica vrlo sličnih karakteristika, i pedesetak kuna manje cijene. I tu su na raspolaganju % megapiksela razlučivosti, video se može pregledavati na 1,7 inčnom zaslonu, a za spremanje se oslanja na SD kartice (do 2GB). Lagana turistička kamerica.

TIG223SDB-L monitor

Ista ekipa nudi i monitor dijagonale 22 inča za nešto manje od dvije tisuće kuna. TIG223SDB-L nudi rezoluciju od 1.680 x 1.050 piksela, HDCP kompatibilan DVI port, VGA priključak, odaziv od 5ms, 1000:1 omjer kontrasta… Još jedna stvarčica koju GreenHouse nudi za malo novaca, a definitivno može poslužiti.

Kana D plejeri

Ova serija audio playera uključuje diktafon koji može snimati 140 sati i FM radio s antenom. Memorija je, naravno, ograničena na 1GB, ali možete biti sigurni da će šljakati i da ćete ju lako puniti putem USB priključka. Dragi Japanci daju i punjač koji se može ukopčati u utor za upaljač u automobilu. Cijena? Kojih 330 kuna.

Dakle, ako ste u Japanu, ili imte neku štelu, GreenHouse je izvor za jeftilen tehniku.

TAGOVIgreenhouse japan kamera monitor mp3 player

Komentiraj