Gadgeti

Novi smartphone

Banner 300

HTC Inspire 4G

Iako je 4G tek marketinška fora koja vas želi potjerati u nabavku novog telefona, HTC Inspire ima još toga za ponuditi.

Piše , Objavljeno

HTC Inspire 4G upravo je počeo stizati na police trgovina širom svijeta gdje će, bez sumnje, naći brojne poklonike. Karakteristikama on je vrlo sličan modelu Desire HD, dimenzije su gotovo identične, korite čak i isti operativni sustav, ali razlike su vidljive u količini interne memorije i ekranu.

Veliki, 4,3 inča široki ekran rezolucije 480 x 800 piksela S-LCD zaslon u kombinaciji s HTC Sense korisničkim sučeljem sigurno će omogućit ugodno korištenje nove uzdanice tajlandskog proizvođača. Korištenje S-LDC ekrana donosi još jednu prednost – cijenu! HTC Inspire 4G trebao bi biti povoljniji od svojeg prethodnika, a u Americi AT&T već ga nudi za 100 dolara uz dvogodišnju pretplatu. Razlike između S-LCD i LCD zaslona su gotovo neprimjetne.

Insipre nudi 4 gigabajta integrirane memorije, te do 32 dodatnih gigabajta putem microSD kartica. Kamera od 8 megapiksela i dvostruka LED bljeskalica pobrinuti će se za fotke i 720p video. Za glatki rad uređaja brinu se Qualcommov 1GHz Scorpion procesor i 768 MB radne memorije.

Iako dolazi s istim Android operativnim sustavom kao i prethodnik (verzija 2.2 – Froyo), Inspire ima novu verziju HTC Sense sučelja koje će određenim tržištima ponuditi i besplatnu integraciju s cloud servisom na htcsense.com koji će vlasniku omogućiti udaljeno upravljanje uređajem, primjerice, zaključavanja i brisanja podataka u slučaju krađe.

Ukratko:napokon nešto čemu se veselimo!

HTC Inspire 4G - pogled sa svih strana

HTC Inspire 4G – pogled sa svih strana

TAGOVIandroid htc htc inspire 4g mobitel smartphone

Komentiraj