Gadgeti

Aside Banners

Hulu počeo s radom

YouTube je popularizirao web video servise i nakon njega je uslijedila poplava sličnih, ali niti jedan mu se nije uspio ni približiti po popularnosti. Takva nemoć stranica specijaliziranih za video isječke dolazi kraju početkom rada Hulu-a, koji je jedini koji bi mogao ugroziti suverenost YouTubea.

Piše , Objavljeno

Hulu je zajednički projekt NBC Universala i News Corpa i nakon što je dugo vremena bio u beta verziji, sva testiranja i provjere su završeni pa je konačno počeo s radom.

Ono zbog čega bi se po popularnosti mogao natjecati s YouTubeom je činjenica da pruža mogućnost uploada kvalitetnijeg i većeg video materijala, a najveća prednost mu je to što se na njemu mogu naći cijele sezone popularnih serija i stotine filmova u punoj duljini.

Loša vijest je ta da je trenutno dostupan samo ”preko bare”, tako da za sada možemo samo gledati što je na raspolaganju, ali prilikom pokretanja bilo kojeg videa dobivamo neugodnu poruku da nam ta usluga nije omogućena. No budući da Hulu ne cilja samo na američko tržište već želi zavladati svijetom, takvo stanje bi se trebalo riješiti do kraja godine kada ćemo i mi konačno moći uživati u videu s ovog servisa. Naravno, neki će se snaći i ranije ;)

hulu.com >>

TAGOVIhulu video web youtube

Komentiraj