Gadgeti

za nadobudne

Aside Banners

Okidajte kao profesionalci uz SLR mount za iPhone

Foto entuzijasti i oni koji su to postali zahvaljujući mobitelima sa sve naprednijim kamerama mogli bi posegnuti za novim gadgetom koji vodi korak dalje od Instagrama i bliže profesionalnom levelu. Donekle.

Piše , Objavljeno

iPhone SLR Mount

iPhone SLR Mount


Prije nekoliko godina revival retro tehnologije doveo je do trenda lomografije:povratak na analogno fotografiranje jeftinim LOMO fotoaparatima starima nekoliko desetljeća, te ponovnu proizvodnju tih aparata, uz rast cijena koji je pratio rast njihove popularnosti. Zatim se među iPhone aplikacijama pojavio Instagram, koji omogućuje otprilike iste vintage rezultate. U tom stilu, nedavno se na tržištu pojavio i ovaj adapter za SLR objektive, koji iPhone pretvara u mutanta mobitela i DSLR aparata.

Adapter, kojeg možete naružiti preko Photojojo! sajta, omogućuje vam da na kameru iPhonea nataknete Canon ili Nikon objektive. Telefoto, 50-milimetarski, širokokutni, makro objektivi – svejedno je, s ovim adapterom iPhone4 postaje DSLR fotoaparat. Skoro.

Ovaj proizvod pjeva za oko 1500 kuna, pa je možda bolje da uštedite pare za pravi DSLR aparat i odgovarajući objektiv. Ili se držite Instagrama.

TAGOVIdslr fotoaparat iPhone objektiv SLR

Komentiraj