Gadgeti

Aside Banners

Izgledan kraj HD DVD-a

Kada je prije nekoliko dana Warner Bros odabrao drugu stranu bilo je očito da je HD DVD dobio jak udarac, ali niotkud se nije moglo naslutiti da će to biti tek jedna od negativnih stvari koje tek očekuju HD DVD.

Piše , Objavljeno

Iako je na samom otvaranju CES-a Toshiba objavila da njihov HD DVD format još uvijek ne gubi trku s Blu-ray formatom unatoč gubitku Warnera, a to su potkrijepili s podatkom o milijun prodanih HD DVD playera samo u SAD-u, izgleda da su se stvari naglo okrenule u samo dva dana.

Nastup na cesu otkazan (i4u.com)

Nastup na cesu otkazan (i4u.com)

Ostali izdavači su se očito poveli za Warnerovim primjerom i počeli sklapati ekskluzivne ugovore za izdavanje svojih naslova na Blu-ray medijima. Sljedeći veliki udar za HD DVD uslijedio je iz Paramounta koji im je najavio raskid ugovora.

Ekipa iz HD DVD-a očito nema odgovora na takav razvoj događaja koji će očito rezultirati krahom njihova formata, tako da su otkazali sve sastanke i prezentacije koje su trebali odraditi na ovogodišnjem CES-u na kojima su trebali predstaviti prednosti svoga proizvoda nad konkurentskim Blu-rayem.

TAGOVIblu ray hd dvd toshiba

Komentiraj