Gadgeti

Aside Banners

Kodak EasyShare EX-1011

Iz Kodaka stiže vjerojatno najbolji do sada, digitalni foto okvir. EasyShare EX-1011 ima 10 inčnu dijagonalu, ugrađenih 128 MB memorije, mogućnost proširenja memorije pomoću SD kartice, mogućnost spajanja na računalo putem USB-a i FireWire-a, ali i mogućnost spajanja direktno na USB stick.

Piše , Objavljeno

Najugodnija inovacija na njemu je mogućnost bežičnog spajanja s računalom. Kada na njemu ne gledate slike, možete poslušati MP3 ili pogledati video zapis u AVI, MOV, MPEG-1 ili MPEG-4 formatu, a da pri tom ne biste smetali drugima, možete spojiti čak i slušalice.

Budući da sve te funkcije ne možete pokrenuti samo tako što to zaželite, a na okviru nema prekidača, dobro će vam doći i mini daljinac koji dobivate uz njega. Jedina zamjerka se može staviti na kvalitetu zvuka koju daje, ali ako uzmemo u obzir da se radi o foto okviru, a ne multimedijskom čudu, ta zamjerka se može i zanemariti.

Uz sve navedeno dolazi i poprilično paprena cijena od 300 dolara koja će sigurno mnoge odvratiti od toga da nekoga razvesele ovim high-tech božićnim poklonom.

TAGOVIfoto okvir kodak

Komentiraj