Gadgeti

sretnici ;)

Aside Banners

Korisnici Androida ševe već na prvom sudaru, a iPhoneaši su romantični papci

Dolazite u birtiju, sjedate za stol nasuprot zgodnoj brineti. Osmjehnete joj se, onako usput, ali ne šljivi vas pola posto. No, tada vadite svoj androidni smartphone, stavljate ga na stol i pola posla ste već obavili.

Piše , Objavljeno

curke vole androidaše!

curke vole androidaše!


Prema istraživanju provedenom među tisuću kanadskih korisnika popularnog dating servisa Match.com, u pauzi između propovijedanja o otvorenom kodu kao jedinoj ispravnoj filozofiji, vlasnici androidnih pametnih telefona ševe već na prvom izlasku. Poput tapkanja nogom prema susjednoj WC kabini za malo muške ljubavi, stavljanje Androida na stol je univerzalni znak za “spreman sam.”
Vjerojatno nije, ali nema veze. Istraživanje je provedeno među kanadskim korisnicima polučilo je potpuno irelevantne, ali zabavne podatke. Među trima najpopularnijim mobilnim platformama, korisnici iPhonea najčešće završavaju s nekim iz ureda, vlasnici BlackBerryja su zaluđeni romantici i većinom vjeruju u ljubav na prvi pogled, a androidaši su, spomenusmo, najpromiskuitetniji te imaju najmanju averziju prema online datingu.

Što vaš mobitel govori o vama?

iPhone – četvrtina korisnika Appleovih mobitela imala je romantičnu vezu unutar ureda u posljednjih pet godine. Sasvim nevezano, ajfonaši se u pravilu javljaju odmah dan nakon prvog izlaska, dok androidaši i vlasnici BlackBerryja čekaju dva ili tri dana.
BlackBerry – najvjerojatnije mogu popiti kao prosječni Zagorac, 72% korisnika će u pravilu naručiti alkoholno piće na prvom izlasku. Također, 67% njih iskusilo, ili barem tako misli, ljubav na prvi pogled, ali tome je vjerojatno kumovao alkohol.
Android – ili se vole hvalisati i lagati na internetskim anketama (što, naravno, nitko ne radi), ili su vrlo dobri zavodnici. Čak 62% korisnika Androida ševilo je nakon prvog izlaska, za razliku od 57% korisnika iPhonea i 48% korisnika BlackBerryja.

TAGOVIandroid blackberry iPhone seks

Komentiraj