Gadgeti

Aside Banners

Logitech bežična tipkovnica za Wii

Logitechova bežićna tipkovnica za Wii omogućava prirodno tipkanje za laku komunikaciju te pregledavanje i pretraživanje

Piše , Objavljeno

tipkovnica za wii

tipkovnica za wii

Kako bi vam olakšao komunikaciju sa prijateljima i rodbinom putem Wii igraće konzole, Logitech je danas predstavio novi Logitech Cordless Keyboard za Wii – licenciran od strane Nintenda – dodatak koji jednostavno morate imati pri ruci za igrice s opcijom chata i Wii Internet Channel.

Zahvaljujući kompaktnom, tankom dizajnu i 2.4 GHz bežičnoj tehnologiji, Logitechova nova tipkovnica za Wii omogućava prirodno tipkanje za laku komunikaciju te pregledavanje i pretraživanje – čak i iz vašeg omiljenog naslonjača.

Logitech Cordless Keyboard za Wii sadrži posebne sistemske tipke – kao što su Zoom In/Out, Forward/Back, Quit i OK – čime omiljena igraća konzola postaje još jednostavniji alat za komunikaciju s prijateljima, surfanje Internetom, čitanje vijesti, provjeravanje vremenske prognoze, pregledavanje video sadržaja i slanje e-mailova.

Tipkovnica se uklapa u čisti, moderni izgled Wii igraće konzole i Wii daljinskog upravljača sa svojim dotjeranim bijelim premazom i elegantnim dizajnom kakav pristaje uz dnevnu sobu. Kako bi tipkanje bilo što ugodnije, osnovne tipke su standardne veličine. U isto vrijeme, tanki dizajn je dovoljno minimalistički da se stapa s dnevnim boravkom i udobno leži u vašem krilu.

Logitechova bežična tipkovnica za Wii lako se instalira i sprema. Dovoljno je uključiti mini prijamnik u igraću konzolu i tipkovnica je spremna za uporabu. A kad ste gotovi, prijamnik se odloži u prikladni utor na poleđini tipkovnice.

Logitech Cordless Keyboard za Wii bit će dostupan u SAD-u i Europi početkom kolovoza po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 29.99 eura.

TAGOVIbežično logitech nintendo tipkovnica wii

Komentiraj