Gadgeti

Aside Banners

Logitech bluetooth desktop

Iz Logitecha je upravo stigla objava da će na tržište pustiti svoj najnoviji bežični desktop combo komplet MX 5500 Revolution.

Piše , Objavljeno

Svima je jasno da su žice na radnoj površini davno izašle iz mode, a okorjeli gejmeri si jednostavno ne mogu dopustiti da ih nešto banalno kao žica ometa u punom komforu. Zato ovaj komplet u potpunosti podržava bluetooth tehnologiju.

MX revolution

MX revolution

Komplet se sastoji od već poznatog Logitechovog laserskog miša MX Revolution koji se odlikuje odličnim ležanjem u ruci, izvanrednom preciznošću i naprednim mogućnostima načina scroolanja i G15 tipkovnice koja se ističe od drugih velikim LCD displayem, mogućnošću odabira jačine osvjetljenja na tipkama kako bi i u potpunom mraku mogli sasvim ugodno raditi i velikim brojem programibilnih tipki da biste ste ju mogli potpuno prilagoditi svim aplikacijama koje namjeravate koristiti.

G15 tipkovnica

G15 tipkovnica

Ovaj komplet će se pojaviti na tržištu krajem siječnja, a u europske trgovine stiže tijekom veljače. Cijena će mu biti 170 dolara za komplet, a kod domaćih trgovaca možete nabaviti svaki od proizvoda zasebno i to miša za 700 kuna, a tipkovnicu za 50 kuna manje (ali samo model sa žicom).

TAGOVIbluetooth logitech miš periferija tipkovnica

Komentiraj